PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İZSU kredi kartıyla fatura ödeme! İZSU fatura sorgulama
İZSU kredi kartıyla fatura ödeme! İZSU fatura sorgulama

İZSU kredi kartıyla fatura ödeme! İZSU fatura sorgulama

Gelişen teknoloji dünyasına ayak uyduran kurumlardan biri olan İzmir Su İşleri (İZSU) internet üzerinden kredi kartıyla borç ödeme kolaylığı sağlıyor bunun için ilgli bağlantıdan abone numaranızı girdikten sonra geçmiş dönem ve şuanki İZSU su faturası borçlarınızı görüp kredi kartıyla ödeme yapmanız mümkündür.

A+A-

İZSU fatura ödeme ve online borç sorgulama işlemleri için abone numaranızı girmeniz yeterlidir. 7 haneli abone numaranız sizin İZSU abone numaranız olarak kullanılmaktadır faturanın üzerinde kolaylıkla görebilirsiniz.

İZSU fatura ödeme linki için tıklayınız

İZSU Online Fatura Ödeme

Yukarıda yer alan sorgulama ekranına bilgilerinizi girip sorgula butonuna tıkladığınızda, güncel İZSU faturanızı ve geçmiş dönem İZSU su faturası borçlarınızı görebilirsiniz. Geçmiş döneme ait faturalarınız varsa onları da görüntüleyebilir ve ödeyebilirsiniz. Ödemek istediğiniz faturayı seçtikten sonra gelecek ekrana kredi kartı bilgilerinizi girerek su faturanızı kolaylıkla ödeyebilirsiniz.

Not: İZSU tarafından verilen bu hizmette Sanal Pos hizmet sağlayıcısı olan bankanın gün sonu işlemlerine uyum sağlamak için günün belli bir saatinde 23:45 ile 00:10 arasında işlem yapılamamaktadır. İZSU faturanızı kredi kartı ile anında ve güvenli bir şekilde ödemeniz mümkündür.

ekran-alintisi-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.