PİYASALAR

  • BIST 1009722.090%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İsrail yine düşmanlık peşinde
İsrail yine düşmanlık peşinde

İsrail yine düşmanlık peşinde

Doğu Akdeniz'de sondaj faaliyetleri yürüten Fatih ve Yavuz sondaj gemilerimizin uydu görüntüleri İsrail'e ait ImageSat (İSİ) uydusu, tarafından görüntülendi. 

A+A-

Doğu Akdeniz'de bulunan Doğal gaz yatakları için çalışmalar yürüten Türkiye, Avrupa Birliği'nin (AB) yaptırımlarına rağmen kararlı bir şekilde doğal gaz çalışıyor.

Yavuz ve Fatih sondaj gemilerimiz ile Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Arama gemimiz bölgede faaliyetlerine devam ediyor. Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'ye yaptırım kararları ile ilgili açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Akdeniz'e 4. geminin gönderileceğini söylemiş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise "Oruç Reis sismik araştırma gemisi Akdeniz'e gönderilecek" diyerek, 4 geminin de kısa süre içinde yola çıkacağını müjdelemişti.

İsrail izliyor

Doğu Akdeniz'de krizin tırmandığı bir zamanda, Türkiye'ye ait ve Doğu Akdeniz'de sondaj faaliyetleri yürüten Fatih ile Yavuz gemileri İsrail'in ImageSat (İSİ) uydusu tarafından görüntülenip yayınlandı.

TCG Barbaros fırkateyni, 80 sınıfı sahil güvenlik bou ve Kılıç sınıfı hücumbotu İsrail tarafından yakından takip ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.