PİYASALAR

  • BIST 1009716.770%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Hayır kampanyası yürütenler baskı oluşturuyor'
'Hayır kampanyası yürütenler baskı oluşturuyor'

'Hayır kampanyası yürütenler baskı oluşturuyor'

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, 'hayır' kampanyası yürütenlerin baskı oluşturmaya çalıştığını söyledi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya'nın Paşaköşkü Mahallesi'ndeki CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in yeğeni Emel Duran'ın evinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Alevi muhtarların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a referandum sürecinde "evet" diyerek destek vermesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Çalık, "Hayır kampanyası yürüten başta terör örgütleri olmak üzere siyasi partiler, bugün Alevi vatandaşlarımızın 'ben evet diyorum' cümlesinden sonra muhtarlarımıza ve kardeşlerimize yönelik baskı oluşturuyorlar. Muhtarlarımıza 'sen bu açıklamayı nasıl yaptın' diyerek, baskı oluşturmaya çalışanları biliyoruz." diye konuştu.

Kutuplaşmanın olmadığı, birliğin ve kardeşliğin var olduğu bir Türkiye için çalıştıklarını aktaran Çalık, terör örgütlerinin ve Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyen güçlerin karşısında dimdik duracak bir Türkiye tasavvur ettiklerini, bunun 'evet' tercihinin önemli olduğunu söyledi. 

Gürsel Tekin'in yeğeni Emel Duran ise "Bu parti meselesi değil, ülkemizin birlik ve beraberliği için, bölünmemesi için eşimi destekliyorum ve evet diyorum." şeklinde konuştu.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.