PİYASALAR

  • BIST 1009789.550.69%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Hatipler meydana iniyor
Hatipler meydana iniyor

Hatipler meydana iniyor

A+A-

Ak Parti, referandum çalışmalarının daha etkili olması amacıyla her ilden belirlenecek üç kişiyle meydanlara inmeye hazırlanıyor.


AK Parti Ar-Ge'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, AK Parti'nin "Durmak yok yola devam" sloganına uygun bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Referandum sürecine yönelik yaptıkları kamuoyu araştırmalarına göre, "Hayır" diyen ya da kararsız kalan vatandaşların, konuyu yanlış bildikleri ya da hiç bilmedikleri için bu eğilim içinde olduklarına işaret ederek, "Bu bizim için güzel hem de sorumluluğumuzu artıran bir nokta. Çünkü biliyoruz ki biz ne kadar çok kişiye doğru bilgilerle ulaşıp anlatabilirsek o kadar çok geri dönüş alabileceğiz. Dolayısıyla araştırmaların bize gösterdiği en önemli hususlardan bir tanesi o. 'Hayır' diyenlerin ya da kararsız kalanların çok önemli bir kısmı konuyu ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Bunu da gidereceğiz inşallah." diye konuştu. 

AK Parti teşkilatından tüm illerden üçer kişi talep ettiklerini anlatan Hotar, bu kişilerin anayasa değişikliğini anlatacak "hatip ve hatibeler" olacağını, gelecek hafta hatip ve hatibelere bir eğitim verileceğini, daha sonra bu kişilerin de illerindeki konuşmacıları eğiteceklerini aktardı.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.