PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hamile bırakılıp dolandırılan Berrak Onay kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Hamile bırakılıp dolandırılan Berrak Onay kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Hamile bırakılıp dolandırılan Berrak Onay kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Türkiye gündemine oturan oyuncu Berrak Onay'ın başına gelenler filmlerde yaşanılanları aratmayacak cinsten, iş adamı sandığı itfaiye eri sevgilisinden hamile kalan ve daha sonra kızı için babalık davası açan Berrak onay kimdir? sorusu herkes tarafından merak edilir oldu.

A+A-

Ünlü oyuncu Berrak Onay, hayatına giren ve kendini iş adamı olarak kendini tanıtan itfaiye eri sevgilisden hamile kaldı. gerçeği çok sonra öğrenen Onay, Türkiye gündemine oturdu. Ancak filmlerde rastlanacak bu olay duyanları şaşırtıyor. İtfaiye erinden olan çocuğu için açtığı davası sonuçlanan Berrak Onay'ın hayatı merak ediliyor oldu. Herkes "Berrak Onay kimdir?" araması yapıyor.

Berrak Onay kazandığı son dava ile gündeme oturmayı başardı. Kendisini iş adamı olarak tanıtan itfaiye eri sevgilisinden hamile kaldıktan sonra terk edilen dizi oyuncusu Berrak Onay, kızı için açtığı babalık davasını kazanabildi.Tüm bu gelişmelerle birlikte Onay'ın biyografisi merak konusu oldu.

İşte Berrak Onay'ın hayatı

Balıkesir'de 12 Ekim 1985 tarihinde dünyaya gelen oyuncu Berrak Onay'ın memleketi Balıkesir Burhaniye; Onay, Terazi burcudur. Sadri Alışık Eğitim Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Şuana kadar bir çok dizide rol alan güzel oyuncu iyi düzeyde Fransızca biliyor.

berrak-onay-hayati.jpg

Onay'ın rol aldığı diziler

Tanınan dizilerde rol alan oyuncu Berrak Onay; Asayiş Berkemal (Canan), İnadına Yaşamak, No 309 (Ağdacı Zerrin, Kuzey Güney, Hayatın Kıyısında, Leyla ile Mecnun, Güneşi Beklerken (Damla), Zengin Kız Fakir Oğlan (Şebnem), Fatih Harbiye (Damla),Arka Sokaklar, Kara Ekmek (Mehtap) dizilerinde rol almıştır.

berrak-onay-ve-kizi.jpg

Bunun yanında Sevda Türküsev’in "Hayata Dair" programına katılmıştır. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan "Hayatın Kıyısında", "Yanlışlık Oldu" programına katılmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.