PİYASALAR

  • BIST 1009457.07-0.71%
  • ALTIN2497.7090.55%
  • DOLAR32.5930.13%
  • EURO34.8190.16%
  • STERLİN40.680.12%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Halk otobüsünden inerken canından oldu
Halk otobüsünden inerken canından oldu

Halk otobüsünden inerken canından oldu

Olay Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleşti. Bir genç kızın halk otobüsünden inmeye çalışırken düşerek hayatını kaybettiği kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

A+A-

Feci kaza Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana geldi. Olayda, 18 yaşındaki Günay Gönülaçar, Dilovası ilçesinden Gebze’ye gitmek için Y.K. idaresindeki 41 J 4171 plakalı özel halk otobüsüne bindi daha sonra  ilçede bulunan bir alışveriş merkezinin önünde inmek isteyen genç kız, otobüsün kapısına doğru yaklaştı. Halk otobüsünden iner inmez düştü ağır yaralandı.

HAREKET HALİNDEYKEN AÇILAN KAPIDAN İNMEYE ÇALIŞTI
18 yaşındaki Günay Gönülaçar, hareket halindeyken kapısı açılan otobüsten bir anda inmeye çalışan genç kız düşerek ağır yaralandı.  Genç kız hemen hastaneye kaldırıldı ama genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan feci kaza ile ilgili inceleme başlatan polis ekipleri tarafından sürücü Y.K. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Y.K.’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Halk otobüsünden inmeye çalışan genç kız canından oldu

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Bunun yanı sıra, Günay Gönülaçar’ın hayatını kaybettiği kaza anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Genç kızın düşme anı ve araçtakilerin panikle genç kızın yardımına koşma anı otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

SÜRÜCÜ MÜ SUÇLU, GENÇ KIZ MI
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan feci kazanın görüntüleri, izleyenleri ikiye böldü. Bazıları sürücünün, kapıyı araç durduktan sonra açması gerektiğini belirtirken, bazıları da talihsiz kızın inmek için acele ettiği yorumunda bulundu.

"İNTİHAR ETTİ, TACİZ EDİLDİ"
Kazanın görüntülerine komplo teorileri de eklendi. Araçta bulunan bazı yolcular  yanındakinden bir şey aldığı sırada aceleyle indiğini, torbacı, yani uyuşturucu satıcısı olabileceğini iddia etti. Bazıları da yanındaki şahsın elle tacizine uğrayan genç kızın aceleyle inmek istediğini öne sürdü. Bazıları da kızın kendi canına kıydığını yazdı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.