PİYASALAR

  • BIST 10010891.420.18%
  • ALTIN2529.1060.09%
  • DOLAR32.8950.13%
  • EURO35.707-0.12%
  • STERLİN42.3070.13%
  1. HABERLER

  2. Haçlı ittifakının kanlı yüzü: Terör örgütleri
Haçlı ittifakının kanlı yüzü: Terör örgütleri

Haçlı ittifakının kanlı yüzü: Terör örgütleri

A+A-

Uluslararası Medya ve Enformasyon Derneği ve Keçiören Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Medya ve Terör Sempozyumu, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.


UMED tarafından hazırlanan sinevizyon filminin izlenmesinin ardından UMED Genel Başkanı Aslan Değirmenci açış konuşmasını yaptı. Değirmenci konuşmasında "ifade ve basın özgürlüğünü savunalım ancak ifade ve basın özgürlüğü kisvesi altında sunulan Anadolu'nun birliğini bozma operasyonlarına müsaade etmeyelim." dedi.

"Terörün kimliği, dini, ideolojisi olmaz. DEAŞ, FETÖ, PKK, DHKP-C terör örgütleri aynıdır. Kardeşliğimize sahip çıkarak Haçlı ittifakının kirli oyunlarını boşa çıkaracağız." diye konuşan

Değirmenci'nin ardından söz alan Keçiören Belediyesi Başkanı Mustafa Ak, "Medyanın ne kadar önemli bir konumda olduğunu 15 Temmuz akşamı çok daha iyi görmüş olduk. Türksat'ın vurulması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete çağrısını Hande Fırat'ın canlı yayınına bağlanarak gerçekleştirmesi medyanın ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldu. Medya, terör propagandasına izin vermemeli, terörün istediği güvensizlik ortamına teslim olmamalı." diye konuştu.


Yenikapıhaber / Sümeyye Soylu
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.