PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gökçek, 15 Temmuz'u gurbetçi kadınlara anlattı
Gökçek, 15 Temmuz'u gurbetçi kadınlara anlattı

Gökçek, 15 Temmuz'u gurbetçi kadınlara anlattı

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, gurbetçi kadınlara 15 Temmuz darbe girişimini anlattı.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Konferans Salonu'nda Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Teşkilatı'nın Bölge Kadın Kolu yöneticileriyle bir araya geldi. 

Gökçek, burada yaptığı konuşmada, darbe gecesi, olayların yüzde 80'inin Ankara'da yaşandığını ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meydanlara davet çağrısıyla yüzlerce iş makinası ve itfaiye aracıyla darbecileri engellemek için seferber olduğunu anlattı.

FETÖ'nün darbe girişimine aylar önceden hazırlandığını dile getiren Gökçek, yayınlanan bazı reklam filmlerinde de darbe mesajı verildiğini anımsattı.

15 Temmuz gecesi, belediyeden saat 22.00 civarında çıktığını o sırada Ankara semalarında savaş uçakların uçtuğunu aktaran Gökçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i aradığını ve darbe olduğu haberini aldığını anlattı.

Gökçek, 15 Temmuz'un unutulmaması gerektiğini,darbecilere acınmaması gerektiğini de söyleyerek gurbetçi kadınlara "Siz de ülkelerinize döndüğünüzde bu görüntüleri özellikle Avrupalılara anlatın, görüntülerin bir örneğini de size vereceğim siz de onlara izletin." diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.