PİYASALAR

  • BIST 1009722.090%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. Global Düşünce Söyleyişileri'nde ilk konuk Öztürk
Global Düşünce Söyleyişileri'nde ilk konuk Öztürk

Global Düşünce Söyleyişileri'nde ilk konuk Öztürk

A+A-

Amerika'da Türk toplumuna haber ulaştıran Forum USA, Global Düşünce Söyleşileri'yle Amerika'daki Türkleri güncel konularda bilgilendirmeye hazırlanıyor.


Amerika'da 14 yıldır Türk toplumuna haber ulaştıran Forum USA,  'Global Düşünce Söyleşileri'ni başlatıyor. 

Forum USA, 'Global Düşünce Söyleşileri'yle önemli isimleri okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Türk nüfusun yoğunlukta olduğu eyaletlerde gerçekleşecek olan programlar tamamen kamusal sorumluluk bilinci çerçevesinde, Türkiye'deki siyasi, ekonomi, güncel ve toplumsal konularda Amerika'daki Türkleri bilgilendirme amacıyla düzenlenecek.

Söyleşilerin ilk konuğu, Gazeteci Kemal Öztürk. Öztürk, üç günlük söyleşi programı çerçevesinde ilk olarak 22 Şubat Çarşamba günü 7.30 pm'de Maryland Lanham'daki Diyanet Center of America'da halkla buluşacak. Öztürk, Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden Sistem Tartışmaları üzerine konuşma gerçekleştirecek. Öztürk'ün ikinci durağı 23 Şubat Perşembe günü  7 pm'de New York olacak. 'Türkiye'de Referandum Süreci ve Medya' buluşmanın ana gündemini oluşturacak. Öztürk'ün katılımıyla "Türkiye'de Referandum ve Başkanlık Tartışmaları"nın anlatılacağı bir diğer söyleşi ise 25 Şubat Cumartesi günü 7 pm'de, New Jersey'de yapılacak.

Türk Amerikan toplumunun önde gelen sivil toplum kuruluşlarından MUSIAD USA, Cihannüma, Turkish American Media Journalist Association (TAMJA), East Coast Turkish Association'nın (ECTA) katkılarıyla gerçekleşecek söyleşiler ücretsiz ve herkese açık olacak.

Yenikapı Haber/ Zehra Nur Ceylan
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.