PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2307.3721.38%
  • DOLAR32.3160.22%
  • EURO35.036-0.06%
  • STERLİN40.910.3%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençlerbirliği Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Gençlerbirliği Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Gençlerbirliği Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in yeni sezon heyecanı dün oynanan Denizlispor - Galatasaray maçının ardından bugün Gençlerbirliği Rizespor maçı ile devam edecek. Karşılaşmayı canlı olarak takip etmek isteyen futbolseverler Gençlerbirliği Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte Gençlerbirliği Rizespor bilgileri haberimizde...

A+A-

Gençlerbirliği Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ankara Eryaman Stadı’nda saat 19.15’te başlayacak mücadelede Bahattin Şimşek düdük çalacak. Karşılaşma beIN SPORTS HD1’den futbolseverlerle buluşacak.

Okan Buruk yönetiminde geçen sezon ligde kalmayı başaran Çaykur Rizespor ise, bu sezon İsmail Kartal liderliğinde daha üst sıraları hedefliyor. Karadeniz temsilcisi, deneyimli yıldızları Vedat Muric ve Aatif Chahechouhe ile yollarını ayırsa da, kadrosuna kattığı gelecek vadeden isimlerle adından yeniden söz ettirmek istiyor. 9 yeni oyuncuyla lige başlayacak olan Gençlerbirliği ise başkenti Süper Lig’de yeniden istikrarlı bir şekilde temsil etmek için kolları sıvadı.

Süper Lig’e bir sezon aranın ardından geri dönen Gençlerbirliği, 2019-2020 Cemil Usta sezonunu sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor karşısında açıyor.

'EN İYİ ŞEKİLDE BU MAÇA ÇIKACAĞIZ’ 

Gençlerbirliği ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’un teknik patronu İsmail Kartal, fizik olarak lige hazır olduklarını, ilk maçların her zaman zor geçtiğini ifade ederek, beklenti içerisinde olduklarını iki ya da üç oyuncunun daha aralarına katılmalarını beklediklerini açıklamıştı. Gençlerbirliği maçına odaklandıklarını anlatan Kartal, en iyi şekilde bu maça çıkacaklarını vurgulayarak, yaptıkları antrenmanlarla ilgili de bilgi vermişti.

RİZE'DEN 15 YENİ TRANSFER

Çaykur Rizespor transferde 15 yeni isimle sözleşme imzalarken, 13 isimle yollarını ayırdı. Çaykur Rizespor, geçen sene takımda kiralık olarak futbol oynayan Moroziuk’u Dinamo Kiev’den, Fernando Boldrin’i Kayserispor’dan bonservisiyle beraber renklerine bağladı. Vedat Muriqi transferine karşılık ise Fenerbahçe’den bonservisiyle birlikte Burak Albayrak’ı, Mahsun Çapkan’ı,Tarık Çetin’i transfer ederken Barış Alıcı ve Oğuz Kaan Güçtekin'i kiralık olarak takıma kattı.

EL KABİR TEKRARDAN SÜPER LİG’DE

Öte yandan yeşil-mavililer transferde, Erdinç Karakaş’ı FC Köln’den, Dimitrios Chatziisaias’i Paok’dan, uzun süre Türkiye Süper Lig’inde forma giyen El Kabir’i Kalmar’dan, Atakan Akkaynak’ı Willem’den, Nill De Pauw’u Zulte Varegem’den, İbrahim Alan’ı Etimesgut Belediyespor’dan, Amedej Vetrih’i NK Domzale’den ve Ismael Diamonde’yi SM Caen’dan transfer etti.

UMAR ESKİ TAKIMINA GERİ DÖNDÜ

Takımdan ayrılan isimler ise Saadane Al-Fateh’e, Vedat Muriqi Fenerbahçe’ye, Aatif Antalyaspor’a, Petrucci İtalya ekibi Ascoli Calcio’ya, Azubuike Başakşehir’e, Mehmet Uslu Adanademirspor’a Cihan Topoloğlu Altay’a, Musa Çağıran Alanyaspor’a, Aminu Umar Osmanlıspor’a, Ufuk Boncukçu Ofspor’a transfer olurken Nakoulma, Koray Altınay ve Mert Kuleli henüz takım bulamadı. Chidozie Awaziem de geçen sene kiralık olarak geldiği Porto'ya geri döndü.

Oğulcan Çağlayan da geçen sene Gazişehirspor’a kiralık olarak gönderilmiş takımı ile Süper Lig’e çıkma başarısı göstermişti. Bu sezon yeniden Çaykur Rizespor formasını giyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.