PİYASALAR

  • BIST 1009091.070.12%
  • ALTIN2324.750.78%
  • DOLAR32.3710.12%
  • EURO34.997-0.12%
  • STERLİN40.986-0.12%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'dan Radamel Falcao hamlesi!
Galatasaray'dan Radamel Falcao hamlesi!

Galatasaray'dan Radamel Falcao hamlesi!

Galatasaray'ın Monaco'nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao için temsilcilerini Fransa'ya gönderdiği belirtildi.

A+A-

Forvet transferi arayışında olan Galatasaray için Fransa'dan flaş bir isim ortaya atıldı: Radamel Falcao! Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equioe'in haberine göre Galatasaray, tecrübeli golcü için girişimlerine başladı.

Galatasaray'ın Falcao transferini görüşmek için Fransa'ya temsilcilerini gönderdiği ve görüşmelerin başlandığı belirtildi.

Haberde Falcao'yu Fenerbahçe için ikna etmeye çalışanların da olduğu ancak Fenerbahçe'den henüz resmi bir girişim gelmediği belirtildi.

ARABİSTAN VE ÇİN'İ REDDETMİŞTİ

Monaco'dan yıllık 8.5 milyon euro maaş alan 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü, geçtiğimiz günlerde Arabistan ve Çin'den gelen teklifleri geri çevirmişti.

Çin ve Arabistan'dan gelen teklifleri kabul etmeyen Falcao, Monaco ile kariyerine devam etmek istediğini ifade etmiş ve "Geleceğim Basra Körfezi'nde olmayacak. Monaco ile bir sözleşme var ve bu sözleşmeye sadık kalacağım. Hala en iyi seviyede oynayabileceğimi düşünüyorum. Fiziksel olarak iyi durumdayım ve rekabete hazırım. Monaco ile kariyerine devam etmek istediğini ifade eden Falcao, "Geleceğim Basra Körfezi'nde olmayacak. Monaco ile bir sözleşme var ve bu sözleşmeye sadık kalacağım. Hala en iyi seviyede oynayabileceğimi düşünüyorum. Fiziksel olarak iyi durumdayım ve rekabete hazırım" dedi." demişti.

MONACO İLE MAAŞINDA İNDİRİME GİTTİ

Monaco ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Falcao, geçtiğimiz sezon başında 14 milyon euro olan yıllık maaşında indirime giderek maaşını 8.5 milyon euro seviyesine çekmişti.

Monaco'dan haftalık 187 bin euro maaş alan Falcao hakkında açıklamalarda bulunan teknik direktör Jardim de, "Falcao bizim için önemli bir futbolcu ve ona her zaman olduğu gibi inanıyoruz. Şu anda daha fazla rekabet edebilecek futbolculara ihtiyacımız var ve kulübün de bu yönde bir çalışması var. Benim tek isteğim var olan oyuncularımızı koruyarak, rekabet yaratabilecek transferlerin yapılması" sözlerini kullanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.