PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2308.7881.45%
  • DOLAR32.3110.31%
  • EURO35.035-0.12%
  • STERLİN40.8830.24%
  1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Fito krem nedir? Fito krem nasıl kullanılır? Fito krem işe yarıyor mu?
Fito krem nedir? Fito krem nasıl kullanılır? Fito krem işe yarıyor mu?

Fito krem nedir? Fito krem nasıl kullanılır? Fito krem işe yarıyor mu?

Cildinizdeki lekeleri gidermek bunun yanı sıra sivilce gibi sorunları gidermek için krem arayanların sık sık tercih ettiği Fito krem, son zamanların en gözde ürünü oldu. Sadece eczanelerde satılan ve görünümüyle dikkat çeken Fito krem ne işe yarar? Fito kremi kimler kullanmalı? Fito krem ne kadar? Fito krem nasıl kullanılıyor? Tüm bu sorular ve daha fazlası haberimizde..

A+A-

Son zamanların en çok tercih edilen ve konuşulan Fito kremi 40 gramlık tüplerde satılıyor. Sadece reçete ile satılan bu kremin etken maddesi Buğday ekstresi (triticum vulgare) ve etilenglikol monifenil eter olan ve  genel olarak lavanta esansını içermektedir.

Cilt bakım uzmanlarının sık sık tavsiye ettiği bu krem, cildin hücrelerinin kendilerini yenilemesine yardımcı oluyor. Bilhassa ciltte oluşacak herhangi bir hasarın iyileştirilmesi için kullanılan kremlerden olan Fito Krem, kesinlikle uzman bir doktor tarafından önerilerek kullanılmalıdır.  Cilt üzerinde kısa sürede gösterdiği etki sayesinde yüzeysel problemleri gideren Fito krem, aynı zamanda kısa sürede cilt dokusunun yenilenmesini sağlıyor.

Fito krem

 

FİTO KREM NE İŞE YARAR?

- Fito krem ile sivilce izlerini kökten yok edebilirsiniz; Sivilcelerden kurtulmak için fito kremi günde 1 defa temiz cilde uygulamanız yeterli olacaktır.

- Su çiçeği rahatsızlığı sonrası oluşan kızarıklıkların giderilmesini sağlayan Fito krem, düzenli kullanıldığında cildin renk eşitsizliğini de etkili olur.

- Yara tedavisinde derin kesiklerde, ameliyat yaralarında, deri hasarlarında, kaza sonucu oluşan cilt hasarlarında doktorların tavsiye ettiği bu krem, cildin kısa sürede kendini yenilemesine yardımcı olur.

- Fito krem dudak kurumasında, dudak çatlaklarını iyileştirmede etkili bir kremdir az miktarda dudağa uygulanarak dudak çatlamasının ve dudak kurumasını rahatlıkla yok edebilir faydasını görebilirsiniz. Dudaklara çok az sürülmesi ve kesinlikle yutulmamalıdır.

- Fito krem cilt lekeleri ve sivilcelerin bıraktığı lekeleri yok etmede çok etkilidir. Cildi yenileyen bu kremi düzenli olarak lekeli olan bölgeye ince tabaka halinde masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

- Epilasyon ve lazer sonrası bunların oluşturduğu  tahribatı en aza indirmek için fito krem tavsiye edilebilir ve kullanabilirsiniz.

 

Fito kremin cilde faydaları nelerdir

PEKİ FİTO KREM NASIL KULLANILIR?

Fito krem cildin her yerinde olduğu gibi yüze de kullanılmasında bir sıkıntı yoktur.  Kremi problemli bölgeye en az 2 defa uygulayın. Kremi sürüp ovalayarak yedirin.  Ameliyat yarası derin kesik, çizik var ise bir gazlı bezle kapatmak gerekmektedir. Ardından tekrar krem sürülmeden önce kesinlikle su ile temizlenmeli ve krem sürülmelidir.

 

FİTO KREMİN YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Aşağıda yer alan yan etkiler bu kremi uygulayan kişiler çok düşük bir şekilde görülmüştür. Ancak siz uzmana danışmadan mutlaka cildinize uygulamayınız.

- Vücudun her hangi bir yerinde şişlik

- Ağız ve boğazda şişlik ve yutkunmada zorluk

- Nefes alıp vermede zorluk

- Karın ağrısı

FİTO KREM NE KADAR?

Fito krem etkisi büyük ama fiyatı küçük yara ve yanık kremlerinden biridir. Fito krem fiyatı ise; 17.26 TL 'dir.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum