PİYASALAR

  • BIST 1009681.570.38%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'de tarihi kongre!
Fenerbahçe'de tarihi kongre!

Fenerbahçe'de tarihi kongre!

Fenerbahçe'de Olağan Genel Kurulu bugün başlıyor, Aziz Yıldırım ile Ali Koç bugün üyelerin huzuruna çıkacak. Kongre bugün 10.30'da başlayacak

A+A-

Feberbahçe Kulübü seçimli olağan genel kurulu bugün başlayacak, yarın başkanlık seçimi yapılacak. Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen tarihi kongrede mevcut başkan Aziz Yıldırım ile eski yöneticilerden Ali Koç, başkanlık için yarışıyor.

İki gün sürecek genel kurulda, başkanı seçmek için oy verme işlemi 3 Haziran Pazar günü yani yarın yapılacak.

Kongrenin ilk günü olan bugün yönetim ve denetim kurulu raporları  okunacak. Ardından iki başkan adayı seçim öncesi son konuşmalarını genel kurulun önünde gerçekleştirecek. İlk gün söz almak isteyen üyeler de konuşma yapabilecek.

 

Kongre detayları
 

Öncelikli kontrol noktası Kenan Evren Lisesi’nin önünde kurulacak. Burada yapılacak kontrollerden sonra üyeler içeri alınacak. Kimlik kartı, kongre kartı ya da kulübün gönderdiği SMS mesajı ilk geçiş için yeterli olacak. 
 
Bu noktadan geçtikten sonra iki güvenlik noktası daha var. Üyeler “Steril Ortam” diye adlandırılan Fenerium Tribünü’nün arkasındaki açık alana alınacak. Devamında Fenerium Tribünü’ne giriş yapılacak ve konuşmalar gün boyu takip edilecek.  
 
İlk günün ardından ikinci gün için de yine benzer güvenlik noktalarından geçilecek. Stat içinde oy kullanacak üyeler Migros Tribünü’nde yerlerini alıp seçim sonucunu bekleyebilecek. Oy kullanıp dışarı çıkanlar ise tekrar içeri alınmayacak.
 
Seçimde oy kullanacak kongre üyeleri tek başına stada girebilecek. Yanında hiçbir yakınını stada sokamayacak. 
 Olası kötü hava şartları da düşünüldü. Zeminin yarısı korumaya alındı, bunun üzerinde yer alan sandıklar da benzer şekilde kapatıldı. Kurulan özel platform sayesinde konuşmacılar ve sandıklar olası kötü havadan etkilenmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.