PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'canlı yayın' davetine yanıt
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'canlı yayın' davetine yanıt

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun 'canlı yayın' davetine yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuk olduğu televizyon yayınında cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine cevap verdi. Erdoğan, "Ortaya koyduğun bir eserin yok, bir vizyonun yok. Seninle ben Ok Meydanı SSK Hastanesi'ni mi konuşacağım" dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, televizyon yayınına konuk oldu.

 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Biz hep kendimizle yarıştık. Karşımızda da bizimle eser ve hizmette yarışacak bir muhalefet de bulamadık. Türk demokrasisinin en büyük talihsizliği de budur.

Kılıçdaroğlu beni televizyona davet ediyor da televizyonda benle neyi konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eserin yok, bir vizyonun yok. Seninle ben Ok Meydanı SSK Hastanesi'ni mi konuşacağım? Bunlarla beraber öyle bir noktaya geldi ki Kandil'in parlamentodaki uzantılarının desteğini isteyecek kadar düştü. Ve yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara gittin 40 kadar milletvekilliği verdin. Bunları mı konuşacağım senle?

Avrupa ülkelerinde yaşayan bazı Türk vatandaşları da Kapıkule Sınır Kapısı'na gelerek oylarını kullandı. Almanya'dan geldiğini ve vatandaşlık görevi olarak oy kullandığını belirten Ali Selçuk, her vatandaşın oy kullanması gerektiğini söyledi. Selçuk, "Oy kullanmaya geldik. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Her vatandaşın oy kullanması gerektiğini düşünüyorum. Yurt dışında, Almanya'da yaşıyorum. Oy kullanmak için bugün buraya geldik. Vatana millete hayırlı olsun" dedi.

"Hayırlısı olsun"

Fransa'dan ülkeye giriş yapan Abbas Polat, oy kullanma işleminin ardından Bursa'ya gideceğini söyleyerek, "Her zamanki gibi çok mutluyuz. Tabii ki insanın ülkesi gibi başka hiçbir yer olamaz. Her zaman gurur duyuyoruz. İnşallah insanlarımız için en hayırlısı hangisi ise Allah onu nasip etsin. İnşallah hayırlısı olur" diye konuştu.

Seçmenler tatil günleri de dahil 24 saat oy kullanabilecek. Öte yandan, gümrük kapılarında oy verme işlemleri 28 Mayıs 2023 Pazar günü saat 17.00'de sona erecek.

Kaynak:TRT

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.