PİYASALAR

  • BIST 1009530.470%
  • ALTIN2483.3420.47%
  • DOLAR32.5310.27%
  • EURO34.8670.44%
  • STERLİN40.6470.2%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan, çaya da 'evet' dedi
Erdoğan, çaya da 'evet' dedi

Erdoğan, çaya da 'evet' dedi

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta bir vatandaşın evinin balkonuna astığı 'çayımız hazır ede, gel sen de çaya da evet de' yazılı pankart üzerine daveti kırmayarak eve çay içmeye gitti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Kahramanmaraş havaalanında Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, CHP İl Başkanı Esat Şengül ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Cuma namazını kılmak için geldiği Abdülhamid Han Camisi'nde sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, namaz çıkışı kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Cami bahçesinde bekleyenlerin arasında, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumunda oy kullanacakların bulunduğunu söyleyen Erdoğan, "Demokratik hakkınızı da en güzel şekilde kullanacaksınız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bir olun, beraber olun, iri olun, diri olun, kardeş olun hep birlikte Türkiye olun." dedi.

Elif Sarıgül isimli vatandaşın evinin balkonuna astığı, "Çayımız hazır ede, gel sen de çaya da evet de" yazılı pankart üzerine Erdoğan, bu daveti kırmayarak Sarıgül'ün evine çay içmeye gitti. 

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.