PİYASALAR

  • BIST 10010083.880.28%
  • ALTIN2432.0170.67%
  • DOLAR32.2520.12%
  • EURO34.8440.14%
  • STERLİN40.5210.13%
  1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. En İyi Android Oyunlar
En İyi Android Oyunlar

En İyi Android Oyunlar

Android işletim platformu, mobil telefonlar ve tabletler için olmazsa olmaz işletim sistemlerinden biri. Android işletim sisteminin uygulama marketi olan Google Play de, Android kullanıcılarına hizmet veren dünyanın en büyük uygulama marketi. İçinde milyonlarca uygulamanın bulunduğu Google Play, pek çok mobil oyunu da bünyesinde barındırıyor. Mobil oyun sevenler Google Play aracılığıyla birbirinden güzel android oyunları cihazlarına indirip oynayabiliyor. İşte en iyi android oyunlar

A+A-

PUBG

 

Sadece mobil oyun kategorisinde değerlendiremeyeceğimiz, aynı zamanda masaüstü versiyonu ve iOS için de ayrı versiyonu bulunan PUBG, son zamanların en çok tercih edilen oyunlarından birisi. 120 kişinin tek bir adaya atıldığı bu oyundaki asıl amaç sona kalan oyuncu olabilmek. Bu amaca ulaşabilmeniz için, adaya size birlikte atlayan diğer tüm oyuncuları öldürmeniz gerekecek. Bunun için de oyundaki çeşitli noktalarda bulunan silahları ve ekstra güç verici malzemeleri toplamanız gerek. Tencent Games tarafından geliştirilen bu oyunu kasmadan oynayabilmeniz için oldukça iyi bir android cihaza sahip olmanız gerekli. Çünkü oyunun grafikleri ve işlemcileri gerçekten üst düzey kalitede geliştirilmiş.

Candy Crush Saga

 

Android’de büyük oyunlar kadar, canınız sıkıldığı zaman açıp oynayabileceğiniz küçük oyunlar da var. Özellikle dosya boyutunun ve grafik seviyesinin cihazınızı çok zorlamaması nedeniyle pek çok kişi küçük oyunları tercih ediyor. Candy Crush Saga, King Games tarafından yapılan stratejiye dayalı bir eğlence oyunu. Oyunda, seviyeniz ilerledikçe daha zor bölümlerle karşılaşıyorsunuz. Oyunun temel amacı ise bölümlerde verilen görevleri tamamlayarak bir sonraki bölüme geçebilmek. Eğer bazı bölümleri geçmekte zorlanırsanız, oyunun size verdiği ekstra jokerleri kullanarak geçemediğiniz bölümleri daha rahat bir şekilde geçebilirsiniz. Oyuna Facebook hesabınızla bağlanarak gelişmelerinizi kaydedebilir, daha sonra farklı cihazlardan veya masaüstünden giriş yaptığınız anda yine Facebook’tan bağlanarak mevcut oyununuza devam edebilirsiniz.  

 

Clash Royale

 

Bugüne en iyi android oyunlararasında ilk sıralarda yer alan Clash of Clans’ın da geliştiricisi olan Supercell Games, Clash Royale ile de android oyun sektörüne bomba gibi düştü. Clash of Clans gibi stratejiye dayalı olan bu oyundaki amaç, elinizdeki mevcut karakter destesi ile rakibinizin kalelerini ele geçirmek. Oyun içerisinde kazanacağınız veya satın alacağınız sandıklardan çıkan karakterlerle destenizi daha da güçlü bir hale getirebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.