PİYASALAR

  • BIST 1009676.860.33%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ekrem İmamoğlu'nu HDP ile işbirliği üzerinden eleştiren pazarcı gözaltına alındı
Ekrem İmamoğlu'nu HDP ile işbirliği üzerinden eleştiren pazarcı gözaltına alındı

Ekrem İmamoğlu'nu HDP ile işbirliği üzerinden eleştiren pazarcı gözaltına alındı

Son günlerde pazar ziyaretlerinde vatandaşlardan aldığı tepkiler ile gündeme gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun durağı bu kez Bayrampaşa perşembe pazarı oldu. İmamoğlu'nun ziyareti sırasında bir esnafın HDP ile işbirliği eleştirisi üzerine tartışma çıktı. Oldukça öfkelendiği görülen İBB Başkanı esnafa, "Sen ahlaksızsın, terbiyesizsin" dedi. Esnaf, İmamoğlu'nun şikayeti üzerine gözaltına alındı.

A+A-

14 Mayıs seçim gecesinde "Öndeyiz, kazanıyoruz, 13'üncü cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu" sözleriyle yaptığı gerçek dışı açıklamalar sebebiyle büyük tepki çeken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerde pazar ziyaretlerinde vatandaşlardan aldığı tepkiler ile gündeme geliyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Tuzla ziyaretinden bir vatandaşın "Sizi sonunda İstanbul’da görebildik, şükürler olsun" tepkisiyle karşılaşan İmamoğlu'nun son durağı Bayrampaşa perşembe pazarı oldu. İmamoğlu'nun ziyareti sırasında bir esnafın HDP ile işbirliği eleştirisi üzerine tartışma çıktı.

Esnafın HDP tepkisi üzerine öfkelendi

Esnafın "PKK’yla olanları istemiyorum" demesi üzerine öfkelendiği görülen İBB Başkanı, "Sen terbiyesiz birisin, ahlaksız birisin" dedi. Esnaf, daha sonra İmamoğlu'nun şikayeti üzerine gözaltına alındı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.