PİYASALAR

  • BIST 1009937.322.27%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Düzce'den acı haber geldi! İki kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Düzce'den acı haber geldi! İki kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Düzce'den acı haber geldi! İki kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Düzce' de selde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmalarında 1 kadın ve 1 çocuk cesedine ulaşıldı.

A+A-

Sağanak yağışlar  nedeniyle meydana gelen su baskınları ve heyelanda  Düzce'de kaybolan 4 kişinin aranmasına sabah saatlerinde yeniden başlandı.

Bölgede kayıp 4 kişinin bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında AFAD ekipleri Uğurlu köyünde bir kadın ile bir çocuğun cesedine ulaştığı duyuruldu. Ekipler, cesetlerin bulunduğu yerden çıkarılması için çalışma sürdürüyor.

Ekiplerin, kayıp 2 kişiyi bulmak için bölgedeki arama çalışması devam ediyor.

Su baskınlarında ve heyelanda kaybolan kişilerin denize gidebileceği ihtimalinin de  olduğunu değerlendirildiği çalışmalarda 213 personel, 56 araç, botlar, arama kurtarma köpekleri ve helikopterler yer alıyor. Arama kurtarmada İş makineleri de köpeklerin işaret ettiği yerlere odaklanarak çalışıyor sürdürüyorlar.

Bunun yanı sıra, bölgede, Türk Kızılay, İl Sağlık Müdürlüğü gezici sağlık aracı ve diğer STK'lerin selzedelere yardımları sürüyor.

Bölgede geçen hafta çarşamba akşamı ve perşembe gecesi etkili olan kuvvetli sağanaktan sonra Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelmişti. Bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteğinde köylerde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmış, 7 kişi hakkında kayıp ihbarı yapılmıştı. 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.