PİYASALAR

  • BIST 1009465.1-0.62%
  • ALTIN2488.8720.19%
  • DOLAR32.5970.14%
  • EURO34.7930.14%
  • STERLİN40.628-0.02%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Düzce'de bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı (3 yaşında)
Düzce'de bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı (3 yaşında)

Düzce'de bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı (3 yaşında)

Düzce'de kaybolan 3 yaşındaki Kağan Töngel'in de cansız bedenine ulaşıldı. Selde kaybolan 7 kişiye ulaşıldığı için arama çalışmaları sona erdi.

A+A-

Küçük Kağan'ın da bulunmasıyla selde kaybolan 7 kişinin de cansız bedenine ulaşılmış oldu.

Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünde su baskını ve toprak kayması neden olduğu felaketten sonra arama çalışmalarında  bir çocuk cesedi bulunduğu açıklandı.

Arama kurtarma ekipleri,  bölgede kayıp 1 çocuğun bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında Uğurlu köyüne yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta bir çocuk cesedine ulaştı. 

Ekipler, cesedin bulunduğu yerden çıkarılması için çalışma yürütüyor. 

Düzcede sel felaketindeki son kayıp da bulundu

17 ve 18 Temmuz'da etkili olan kuvvetli sağanaktan sonra Felaketin yaşandığı bölge olan  Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan  gerçekleşmişti.

İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteğinde köylerde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmış, 7 kişi hakkında kayıp ihbarı duyurulmuştu.

 Daha önce bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, 19 Temmuz'da Fatma Töngel'in, 21 Temmuz'da Cengiz Töngel'in, 22 Temmuz'da ikizlerden 7 yaşındaki Sanem Kaplan'ın, 23 Temmuz'da anne Nilgün Kaplan ile 9 yaşındaki kızı Funda Kaplan'ın, dün de bir çocuğun cesedi arama kurtarma ekipleri tarafından bulunmuştu.

Bölgede su baskını ve toprak kaymasının ardından hakkında kayıp ihbarı yapılan 7 kişinin cansız bedenine ulaşılmış oldu. 

düzce.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.