PİYASALAR

  • BIST 1009752.021.11%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünyayı sarsan görüntüleri yayınladı! İran....
Dünyayı sarsan görüntüleri yayınladı! İran....

Dünyayı sarsan görüntüleri yayınladı! İran....

İran devlet televizyonu, 23 kişilik mürettebatın olduğu geçtiğimiz hafta ele geçirdiği petrol tankerinden yeni görüntüleri videoyu servis etti.

A+A-

Geçtiğimiz hafta ele geçirdiği petrol tankerinden İran, yeni görüntüleri yayınladı. Daha önce gemiye yapılan operasyon görüntülerini yayınlayan 
İran'ın Hürmüz Boğazı'nda Stena Impero isimde İngiliz petrol tankerini alıkoymasıyla Körfez'de gerilim zirve yaptı. İngiltere ile İran arasında büyük bir gerilime neden olan olayın ardından Tahran yönetimi, geçtiğimiz günlerde tankere yapılan operasyonun görüntülerini paylaşmıştı.

İran devlet televizyonu bugün, 23 kişilik mürettebatın olduğu yeni bir video paylaştı. Görüntülerde gemi mürettebatının sağlıklı olduğu, birbirleriyle sohbet ettiği ve bazılarının mutfakta yemek yaptığı görüldüğü farkediliyor.

İRAN'IN GEMİSİNE İNGİLTERE EL KOYMUŞTU

İngiltere'ye bağlı Cebelitarık özerk yönetimi, 4 Temmuz'da Suriye'ye yönelik ambargoları ihlal ettiği gerekçesiyle bir İran tankerini alıkoymuştu. İran, "Grace 1" adlı tankerin durdurulmasının ardından bunun İngiltere için "sonuçları olacağı" ifadelerinde bulundu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.