PİYASALAR

  • BIST 1009722.530.8%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. DSP Genel Başkan adayı 'evet' için yollarda
DSP Genel Başkan adayı 'evet' için yollarda

DSP Genel Başkan adayı 'evet' için yollarda

A+A-

DSP'nin, 2010 yılındaki kurultayında genel başkanlığa aday olan Erol Özavcı, 'evet' kampanyasına destek amacıyla Türkiye turuna başladı.


Türkiye turuna, yaşadığı şehir olan Kocaeli'den başlayan Özavcı, anayasa  değişikliği referandumu öncesinde, 'Evet' kampanyasına destek vermek için  Türkiye'yi karış karış gezeceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkeyi kalkındırmak için mücadele verdiğine  vurgu yapan Özavcı,daha güçlü Türkiye için 'Evet' diyeceğini, bunun için de Türkiye'yi karış karış gezeceğini söyledi.

Özavcı,  "Üç dönemdir Türkiye'yi geziyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip  Erdoğan'a destek için Türkiye'yi gezmiştim. 'Ben Türk'üm, Kürt'üm, Laz'ım,  Arap'ım, Romen'im' yazısıyla en önemlisi 'Biz Türkiyeyiz' yazısıyla yollara  çıkıyorum." şeklinde konuştu.

Referandum sürecinde hava şartlarına bağlı olarak 50'den fazla şehir  gezmeyi planlayan Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı, "Referanduma Evet"  yazısı ve Cumhurbaşkanlığı forsuyla kaplı otomobiliyle Sakarya'ya hareket  etti.


Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.