PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Diyarbakır'da Belediye yol çalışması yaptı, aynı gün bomba patladı!
Diyarbakır'da Belediye yol çalışması yaptı, aynı gün bomba patladı!

Diyarbakır'da Belediye yol çalışması yaptı, aynı gün bomba patladı!

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde terör örgütü PKK'lılar tarafından düzenlenen hain saldırı neticesinde 7 kişi şehit oldu, 10 kişi yaralanmıştı. Teröristlerin saldırıyı gerçekleştirdikleri gün HDP Belediyesi tarafından bombanın patlatıldığı yolda çalışma başlatıldığı ortaya çıktı.

A+A-

 Diyarbakır'da yaşanan hain saldırının ardından Emniyet harekete geçti.Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 4 şüpheliden HDP İlçe Başkanı A.K. ile HDP'li Kulp Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ş.A. gözaltına alındı. Öte yandan Teröristlerin saldırıyı gerçekleştirdikleri gün HDP Belediyesi tarafından bombanın patlatıldığı yolda çalışma başlatıldığı ortaya çıktı. HDP belediyesinin yol çalışmasının sona erdiğini belirten bir paylaşımda bulunmasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra saldırı düzenlendi. Bu durum ise akıllara HDP belediyesinin saldırıda parmağı var mı sorusunu getirdi. Yaşanan bu olayların ardından HDPP İlçe Başkanı ve Kulp Belediyesi Fen İşleri Müdürü gözaltına alındı.

BELEDİYE YOL ÇALIŞMASI YAPTI AYNI GÜN BOMBA PATLADI

Terör örgütü PKK tarafından Kulp'ta gerçekleştirilen hain bombalı saldırının detayları ortaya çıktıkça HDP'nin karanlık tarafı da gün yüzüne çıkıyor. Teröristlerin saldırıyı gerçekleştirdikleri gün HDP Belediyesi tarafından bombanın patlatıldığı yolda çalışma başlatıldığı ortaya çıktı. HDP belediyesinin yol çalışmasının sona erdiğini belirten bir paylaşımda bulunmasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra saldırı düzenlendi. Bu durum ise akıllara HDP belediyesinin saldırıda parmağı var mı sorusunu getirdi. Yaşanan bu olayların ardından HDPP İlçe Başkanı ve Kulp Belediyesi Fen İşleri Müdürü gözaltına alındı.

y1-011.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.