PİYASALAR

  • BIST 1009458.27-0.7%
  • ALTIN2495.110.45%
  • DOLAR32.5920.13%
  • EURO34.8040.12%
  • STERLİN40.604-0.08%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, muvazzaf subay alacak
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, muvazzaf subay alacak

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, muvazzaf subay alacak

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf subay kadrosuna sadece erkek adaylar için ön başvuru alacak.

A+A-

1. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Muvazzaf Subay Temini için Dış Kaynaktan öğretmen ve mühendis sınıfına dahil edilmek üzere başvuru kılavuzunda belirtilen esaslara göre ön başvuru alımına başlamıştır. Ön başvuru sadece erkek adaylar tarafından yapılabilecek, son tarih 25 Ağustos 2019 (saat 23.59) olacaktır.

2. Başvuru şartları arasında 2018 veya 2019 yılları KPSS 3 Lisans Puanı en az 60 olan ve her iki senede de sınava katılmış olanların en yüksek puanı esas alınacaktır, başvuru kılavuzunda istenen yabancı dil sınav puanı olan adaylardan kontenjanın en fazla 10 katına kadar aday seçim aşamalarına çağrılacaktır. 2017 Yılı KPSS Puanı kabul edilmeyecektir.

3. Başvuru kılavuzunda yer alan YDS notuna denk gelen yabancı dil sınav notu olan başvuruda bulunan adayların sınav notu belgelerini başvuru ekranında kurs bilgileri alanından yüklemeleri gerekmektedir. Belgelerini sisteme yüklemeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

4. Mezuniyet not ortalaması 4’lük sistemde 2,75 ve üzerinde olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

5. Şehit, gazi eş ve çocuklarnını ilgili kurumdan almış oldukları onaylı belgelerini başvuru ekranında Şehit/Gazi yakını bilgilerinden yüklemeleri gerekmektedir.

6. Şehit gazi eş ve çocukları, başvuru kılavuzunda belirtilen şartları taşımak ve sınav/seçim aşamalarında başarılı olmak şartıyla şehit ve gazi kontenjanı dahilinde değerlendirilecek, adaylar arasında yapılacak başarı sıralamasına göre kontenjanın yüzde beşine kadarı temin edilecektir. Şehit ve gazi kontenjanına giremeyen adaylar diğer adayların başarı sıralamasına dahil edilecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.