PİYASALAR

  • BIST 1009722.090.8%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki danışmanı daha belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki danışmanı daha belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki danışmanı daha belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlıklarına Sümeyra Merve Kılınç ve Elif Esen atandı

A+A-

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Cumhurbaşkanı danışmanlıklarına Sümeyra Merve Kılınç ve Elif Esen atandı.

 

sm.jpg

 

SÜMEYRA MERVE KILINÇ KİMDİR?

2010 yılında Ürdün Üniversitesi Arapça-İngilizce Psikoloji bölümünden mezun olan Sümeyra Merve Kılınç, çalışmalarına farklı sahalarda devam etmiştir. 

Dergi ve haber portallarına psikoloji, beslenme ve sağlık üzerine yazı ve çeviri haberler hazırlamış, aynı zamanda Sade Hayat e-dergisinde editörlük yapmıştır.

Mezun olduktan bir yıl sonra 2011 yılından 2015 yılına dek NHI İstanbul Doğal Sağlık Enstitüsü'nde beslenme ve doğal yaşam danışmanı olarak görev yapmıştır. 

1. ve 2. Uluslararası Kupa Terapisi Sempozyumu organizatörlüğünde yer almıştır. Bunun yanında Doğal Sağlık Derneği'nin kurucu üyeliğini yürütmüştür.

2013-2015 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik anabilim dalında yüksek lisans eğitimini sürdürmüştür.

Sümeyra Merve Kılınç Geleneksel Tıp, Anadolu Halk Tıbbı, İslam Tıbbı, Geleneksel ve Doğal Beslenme, Açlık Tedavisi, Ekolojik Psikoloji, Doğal Doğum ve Doğum Psikolojisi alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.

Sümeyra Merve Kılınç Cumhurbaşkanı danışmanı olarak atanmıştır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlığını yürütecek olan Kılınç, en genç danışmanlardan biri olacaktır.

elff.jpg

 

ELİF ESEN KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın başkan yardımcılığını yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği'nde (KADEM) yönetim kurulu üyeliğinde bulunan Elif Esen Cumhurbaşkanı danışmanlığına atandı. Elif Esen kadın istihdamına ilişkin çalışmalarıyla tanınıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.