PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Hızla hayata geçirelim" mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Hızla hayata geçirelim" mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Hızla hayata geçirelim" mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özbekistan'da imzalanan 25 anlaşma arasında havaalanının yeni terminalinden polislerin eğitimine, meteoroloji alanındaki işbirliğinden kömür tesisleri inşasına kadar birçok konu başlığı bulunuyor. Erdoğan’ın, bakanlarına “anlaşmaların takipçisiyim, hızlıca hayata geçirelim” mesajı verdiği söylendi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özbekistan temaslarında imzalanan 25 anlaşma arasında havaalanının yeni terminalinden polislerin eğitimine, meteoroloji alanındaki işbirliğinden kömür tesisleri inşasına kadar birçok konu başlığı bulunuyor. Erdoğan’ın, bakanlarına “anlaşmaların takipçisiyim, hızlıca hayata geçirelim” mesajı verdiği öğrenildi.

Özbekistan’da Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in göreve gelmesinin ardından ekonomide dışa açılma kararının verilmesi sonrasında, Türkiye, bu pazardan pay almaya en yakın ülke olarak ön plana çıkıyor. İki ülke arasında boyutu 3 milyar doları bulan 25 anlaşma imzalanırken Erdoğan’ın seyahatine 200’ü akın iş insanı da eşlik etti. İş insanlarının yeni dönemde birçok yatırımı da üslenmesi bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.