PİYASALAR

  • BIST 1009552.1-1.32%
  • ALTIN2478.301-0.22%
  • DOLAR32.4930.26%
  • EURO34.5670.15%
  • STERLİN40.48-0.05%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP trolleri ne derse desin devlet burada
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP trolleri ne derse desin devlet burada

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP trolleri ne derse desin devlet burada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Antakya ilçesindeki konteyner kente gerçekleştirdiği ziyarette depremzedelere hitap ediyor. Erdoğan, ''Sizin teveccühünüze mahzar olmak önemlidir. Sizler koltuk sevdalılarına prim vermediniz'' ifadelerini kullandı. Depremzede seçmenlere yönelik ağır hakaretlere tepki gösteren Erdoğan, ''Aziz milletimizin iradesine saygı duyuyoruz. Kabahati seçmende aramak yerine kendimizi sorguluyor, nerede eksiğimiz varsa onu düzeltmeye çalışıyoruz.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Antakya ilçesindeki konteyner kente gerçekleştirdiği ziyarette depremzedelere hitap ediyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

 

Bizler için elbette sizin oyunuzu almak önemlidir. Sizin teveccühünüze mahzar olmak önemlidir. Sizler koltuk sevdalılarına prim vermediniz. 21 yıllık iktidar dönemimizde millete tepeden bakanlardan olmadık. Şuanda alanımızda 30 bin kişi var. Biz 40 yıllık siyasi hayatımızda millet ile zıtlaşan biri olmadık. Zaman oldu biz Hatay'da 100 bin kişiyle miting yaptık. Ayıranlardan ayrıştıranlardan değil birleştiren ve kucaklaştıranlardan olduk. Kazandığımız 15 seçimin ardından kimseyi tehdit etmedik. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonucu başımızın üstünde yeri var. Sizler fitne tüccarlarının oyununa gelmediniz. Kardeşliğimize leke sürmediniz.

'Troller ne derse desin devlet burada'

 

Biz kimseyi tercihlerinden ötürü aşağılamıyoruz. Onlara seçmene parmak sallıyor. Aziz milletimizin iradesine saygı duyuyoruz. Kabahati seçmende aramak yerine kendimizi sorguluyor, nerede eksiğimiz varsa onu düzeltmeye çalışıyoruz. Deprem bölgesi için devletimizin imkanlarını seferber ettik, CHP trolleri ne derse desin devlet burada.

 

Deprem bölgesinde seferberlik

 

Asrın felaketi karşısında asrın dayanışmasını sergileyerek yaralarımızı süratle sarmaya başladık. Bir an olsun yalnız bırakmadık. Defne Hastanesi'ni yaparken bölge için hiçbir ayrım gözetmedik. Biz bu zamana kadar ayrım yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Hatay'da deprem sonrasında 650 bin görevli ve gönüllü hizmet etti. Gözümüz kulağımız hep buradaydı. Cumhur İttifakı olarak bayramda ilk konutların teslimini yaptık. Arkadaşlarımız buraya başkaları gibi reklam yapmaya enkazların önünde siyaset yapmaya değil hizmet etmeye geldiler. Gece gündüz koşturdular. Bölgede 905 bini aşkın çadırın ve 112 binden fazla konteynerin kurulumunu gerçekleştirdik. Kalıcı konutların inşaatı devam ediyor. Bunları Eylül-Ekim'e kadar bitirmenin gayreti içerisindeyiz. Amacımız 319 bini ilk bir yıl içinde olmakla beraber toplamda 650 bin konutu hak sahiplerine teslim etmek. Muhalefetin diline doladığı Defne Devlet Hastanemizin açılışını bugün gerçekleştireceğiz.

 

Talimatı Kandil'deki teröristlerden almadık. Bunlar talimatı teröristlerden alıyor. Bu teröristlerle kol kola gezenlerden bu ülkeye fayda gelir mi? Gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Hatay'dan seçimin ikinci turunda çok daha fazla oy istiyoruz. İlk işimiz aile kurumu olacak. Seçim sonrası aileye yönelik anayasal girişimde bulunacağız. Hiçbir meseleyi görmezden gelmiyor, çözümü için çaba harcıyoruz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir, sevinciniz de sevincimizdir. Sizin gündeminizde ne varsa bizim de gündemimizdedir. Milletimiz meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na vererek iradesini beyan etti. Selo'yu cezaevinden salacak birinden terörle mücadele beklenir mi? Rakiplerini saf dışı bırakmak için şantaj, kaset kumpası dahil her yolu meşru görenlerin siyasi ahlakına güvenilir mi? 28 Mayıs'ta irademize sahip çıkacağız. Bunun için mutlaka sandığa gitmemiz gerek.

Kaynak:Yenişafak 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.