PİYASALAR

  • BIST 1009812.780.93%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. CHP'li başkan'ın skandal görüntüleri ortaya çıktı!
CHP'li başkan'ın skandal görüntüleri ortaya çıktı!

CHP'li başkan'ın skandal görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın iş ortağı Sinan Küçük, arasında arbede yaşandı. Küçük  kendisini tehdit ettiğini ileri sürdüğü Karakayalı ve koruması hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

A+A-


Küçük, kamuoyuna yaptığı açıklamada, Karakayalı ile 2015 yılından bu yana ortak olduklarını ve kendisine hiçbir zaman saygısızlık etmediğini ifade etti.
Bu dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntı sonucu ödemelerini aksatması sebebiyle Karakayalı ile bir süredir sorun yaşadıklarını, son olarak Karakayalı'nın koruması ile birlikte iş yerine gelerek, kendisine tehdit ve hakarette bulundukları ve bilgisayarını kırdığını belirten Küçük, olayın iş yerindeki güvenlik kamerasınca da kaydedildiğini söyledi.

 

f-008.jpg
Küçük, "Bir belediye başkanının gelip bilgisayarı kırması, dükkanı birbirine katması beni tehdit etmesi, korumasıyla bana hakaret etmesi yaşanacak bir olay değil. Bu olayı iki sefer daha yaptı, bir şey demedim. Üçüncüde bardak taştı, suç duyurusunda bulundum. Adalet ne gösteriyorsa o olacaktır." açıklamasında bulundu.


 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.