PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. CHP'li Altay: TSK'nın itibarı şaibeli hale getirilmiştir
CHP'li Altay: TSK'nın itibarı şaibeli hale getirilmiştir

CHP'li Altay: TSK'nın itibarı şaibeli hale getirilmiştir

A+A-

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Genelkurmay Başkanı Akar'ın Kardak ziyaretini 'turistik gezi' olarak nitelendirdi.


CHP Genel Başkanvekili Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarının Ege Denizi'ndeki Kardak Kayalıkları'nı ziyaretini 'turistik gezi' olarak nitelendirip, Genelkurmay Başkanı'nın siyasi figüran olma isteğinde olduğunu söyledi.

Altay, yaptığı açıkklamada; "Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının Ege'de yaptıkları turistik gezi Türk Silahlı Kuvvetlerinin itibarını şaibeli bir hale getirmiştir. Daha önce on astsubayın çıkarma yaptığı kayalıklara bugün yıldızlar geçidiyle selamlama seremonisi yapmak Türk Silahlı Kuvvetlerinin itibarına bir şey kazandırmaz. Ayrıca merak ediyorum ki Genelkurmay Başkanı da kaymakamlar gibi referandum kampanyasına bir siyasi figüran olarak katılmak mı istemektedir? Milliyetçi oylara selam durmak anlamına gelen bu girişimin altında ne yattığını da Genelkurmay Başkanı kamuoyuyla paylaşabilmelidir." ifadelerine yer verdi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.