PİYASALAR

  • BIST 1009138.220.64%
  • ALTIN2325.1050.79%
  • DOLAR32.3780.18%
  • EURO35.009-0.18%
  • STERLİN40.98-0.1%
  1. HABERLER

  2. CHP'den Kadıgil savunması
CHP'den Kadıgil savunması

CHP'den Kadıgil savunması

A+A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, CHP PM üyesi Kadıgil'in gözaltına alınmasına ilişkin olarak '7 yıl önce atılmış tweetler sebebiyle gözaltına alınıp ifadeye götürülmüştür.' değerlendirmesinde bulundu.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Adana Havalimanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da uçağa binerken üzücü bir haber aldığını, CHP PM üyesi Sera  Kadıgil'in İstanbul'da gözaltına alındığını öğrendiğini belirtti.

Tezcan, Kadıgil'in çok yetenekli bir partili olduğunu, iktidar kanadı için tehdit olarak görüldüğü gerekçesiyle gözaltına alındığını söyledi. Tezcan, konuşmasına şöyle devam etti:
"Konuşmalarıyla, sade, berrak, net anlatımlarıyla anayasaya niye karşı çıktığımızı çok rahat anlatıyordu. Karşısına çıkan akademisyenleri de hırpalayıp bir kenara koyabilecek noktada, yetenekte bir arkadaşımızdı. Son dönemdeki çıkışları göz doldurmuş ve iktidar kanadını korkutmuş olacak ki geçen hafta sonundan itibaren Sera Kadıgil'e yönelik bir linç kampanyası başladı. 7 yıl öncesinde attığı tweetler, parçalanarak, montajlanarak, 7 yıl öncesinden aranıp bulunarak, çeşitli montajla ve anlamları değiştirilerek servis edilmeye başlandı ve üzerinde bir linç kampanyası başladı. Bunlardan dolayı hiçbir kaygımız, korkumuz yok. Arkadaşımız da ne demek istediğini çok açık şekilde anlatmıştı. Bugün görüyoruz ki sahte, montajlanmış, 7 yıl önce atılmış tweetler nedeniyle, parti meclisi üyemiz Sera Kadıgil, gözaltına alınıp ifadeye götürülmüştür."
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.