PİYASALAR

  • BIST 1009873.151.61%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Büyük Türkiye için 'Evet' diyeceğiz
Büyük Türkiye için 'Evet' diyeceğiz

Büyük Türkiye için 'Evet' diyeceğiz

A+A-

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumuna 'milletimizin istiklal ve istikbali için, Büyük Türkiye için evet diyeceğiz' diye konuştu.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana İmamoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen, DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılışı ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım törenine katıldı.

Burada konuşan Bakan Eroğlu, FETÖ'nün Türkiye'yi bölme, parçalama, işgal ettirme projesi olduğunu, milletin kararlılığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cesareti, hükümetin ve partilerin kararlılığıyla darbe girişiminin püskürtüldüğünü söyledi.

Eroğlu, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumuna ilişkin şöyle konuştu:

"16 Nisan'da tekrar size geleceğiz. Niçin? Milletimizin istiklali ve istikbali için 'evet' diyeceğiz. Büyük Türkiye için 'evet' diyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler var, 2023, 2053, 2071 hedeflerinin gerçekleşmesi için 'evet' diyeceğiz. Özellikle yatırımların hızla devamı, istikrarın devamı için 'devam' diyeceğiz. Türkiye'de bir hükümetin ortalama ömrü 16 ay. 16 ayda büyük projeler yapılabilir mi? İmamoğlu projesine başlanabilir miydi? Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi projeler, 'Çanakkale geçilmez' deniyordu, Allah'a şükür onun da 18 Mart'ta temeli atılacak. Bunlar yapılamazdı. 420 baraj, bin tane gölet yapılamazdı. Şehirlere içme suyu verilemezdi. Bu ancak istikrar sayesinde olur. Dolayısıyla Türkiye'de yatırımların, hizmetlerin devamını istiyorsanız evet."
 
AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.