
Bordo-mavililer, son hazırlık maçına çıkıyor
Trabzonspor, Avusturya kampındaki son hazırlık maçına çıkacak. Bordo mavililer, İtalya'da Serie A'ya bu sezon yükselen Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Trabzonspor, karşılaşmanın ardından özel uçakla Trabzon'a dönecek.
Karadeniz ekibi bu maçın ardından Trabzon'a dönecek ve UEFA Avrupa Ligi 3'üncü eleme turunda Sparta Prag ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.
Avusturya kampında şu ana kadar 3 maça çıkan bordo mavililer, ilk sınavında Macaristan ekibi Haladas ile golsüz berabere kalmıştı.
Bu mücadelinin ardından Hoffenheim ile karşılaşan Trabzonspor, rakibine üç gol atmasına karşın kalesinde de 3 gol görmüştü.
Karadeniz ekibi son olarak Parma ile 2-2 berabere kalmıştı.

Trabzon'a dönecek
Trabzonspor, karşılaşmanın ardından özel uçakla Trabzon'a dönecek.
Bordo-mavililer, TSİ 00.30'da uçakla Trabzon'a döndükten sonra 3 gün izin yapacak. Karadeniz ekibi, daha sonra kendi tesislerinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile 8 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.