PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2429.254-0.19%
  • DOLAR32.5520.19%
  • EURO34.8810.59%
  • STERLİN40.5440.81%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ta gündem Quaresma! Gidiyor mu, kalıyor mu?
Beşiktaş'ta gündem Quaresma! Gidiyor mu, kalıyor mu?

Beşiktaş'ta gündem Quaresma! Gidiyor mu, kalıyor mu?

Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma’nın durumu bu hafta netlik kazanıyor. Siyah-beyazlılardan ayrılması gündemde olan Portekizli oyuncu, yönetim kurulu ile görüşerek kararını verecek.

A+A-

Ricardo Quaresma, Beşiktaş ile masaya oturacak. Siyah-beyazlılardan ayrılması gündemde olan 35 yaşındaki oyuncu, kararını bu hafta içinde verecek.

Tatil sonrası İstanbul’a gidecek olan Quaresma, yönetim kuruluyla görüşecek. Yapılacak toplantıya avukatıyla katılacak olan Portekizli oyuncu, bonservisini alması durumunda siyah-beyazlılara veda edecek.

Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Quaresma, bonservisini alamaması halinde kariyerine siyah-beyazlılarda devam edecek.

Geçen sezon 34 maçta 4 gol, 14 asistlik performans gösteren Portekizli futbolcu; disiplinsiz hareketleri ve alacakları için ihtarname çekmesi nedeniyle ayrılığın eşiğine geldi.

Beşiktaş’ta 7 sezon forma giyen Quaresma, bu sezon 1 milyon 750 bin Euro yıllık ücretin yanı sıra, oynadığı maçlarda kazanılan puan başına 4 bin Euro gelir elde ediyor. (NTV Spor)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.