PİYASALAR

  • BIST 1009524.590%
  • ALTIN2504.8070.84%
  • DOLAR32.560.86%
  • EURO34.5550.86%
  • STERLİN40.0611.92%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaşa sol bek için yeni aday Nastic
Beşiktaşa sol bek için yeni aday Nastic

Beşiktaşa sol bek için yeni aday Nastic

Beşiktaş Sol bek arayışlarını sürdürürken gündeme gelen son isim, Bojan Nastic. Siyah beyazlı yönetimin, Abdullah Avcı'dan gelecek rapor doğrultusunda Bosna Hersekli oyuncu için girişimlerine hız vereceği ifade edildi.

A+A-

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ta, sol bek için Nastic’in ismi ön plana çıktı.

Belçika ekibi Genk'te forma giyen 25 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu için Avcı’nın onayını bekleyen yönetimin, sonrasında resmi görüşmeler hızlandıracağı biliniyor.

Nastic'i bonservisiyle beraber kadroya katmayı düşünen siyah beyazlıların, ödenecek ücreti taksitlendirmeyi planladığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı'nın, Riva'da gerçekleştirilen ilk etap kamp çalışmalarında genç oyunculardan memnun kaldığı vurguladı.

Özellikle Oğuzhan Akgün, Erdem Seçkin ve Kartal Kayra Yılmaz’ın ortaya koyduğu performanstan etkilenen tecrübeli teknik adamın, Avusturya'da yapılacak kampta bu oyuncuların üstünde duracağı ifade edildi.

Ricardo Quaresma ve kampa geç katılan Tyler Boyd’un istekli olmalarından da memnun kalan Abdullah Avcı'nın, Isımat-Mırın ve Lens’in performanslarını ise beğenmediği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.