PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkar? Derbi ne zaman saat kaçta?
Beşiktaş Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkar? Derbi ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkar? Derbi ne zaman saat kaçta?

İstanbul derbisinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ediyor. Ligde çıkış şansı arayan Fenerbahçe ile liderlik için mücadelesine devam eden Beşiktaş'ı karşı karşıya getirecek olan mücadele, 25 Şubat Pazartesi günü oynanacak.

A+A-

Beşiktaş Fenerbahçe maçı biletlerin satışa çıkacağı tarih ile sorgulanmaya devam ediliyor. Derbiyi Vodafone Stadyumu'nda oynamak isteyen binlerce futbolsever, internet üzerinden derbi biletlerinin satışa çıkacağı tarihi araştırmaya başladı. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşmaya dair bazı bilgiler

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

25 Şubat Pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı için biletlerin perşembe günü satışa çıkması bekleniyor. 

Beşiktaş Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkar? Derbi ne zaman saat kaçta? ile ilgili görsel sonucu

FENERBAHÇE'DE PUAN KAYBI SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor'la sahasında 1-1 berabere kaldı ve küme düşme hattının bir basamak yukarısı olan 15. sıraya geriledi.

Ülker Stadı'ndaki karşılaşmada Atiker Konyaspor, 33. dakikada Adis Jahovic'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Konuk ekip eksik kaldıktan 3 dakika sonra Moryke Fofana'nın golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 45 1. dakikada Jailson Marques Siqueira'yla beraberlik golünü buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Fenerbahçe, uzatmalar hariç 57 dakika bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında 1 puana razı oldu. 

Puanını 24'e yükselten Fenerbahçe, küme düşme hattına gerilemekten averajla kurtuldu. Sarı-lacivertliler, aynı puandaki MKE Ankaragücü'nün averajla bir basamak üstünde 15. sırada yer aldı. Fenerbahçe ligde 21. haftayı 14. sırada tamamlamıştı. 

Ligde yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Atiker Konyaspor ise puanını 34'e yükseltti.  

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.