PİYASALAR

  • BIST 1008733.320.17%
  • ALTIN2234.448-0.44%
  • DOLAR32.3360.07%
  • EURO35.104-0.29%
  • STERLİN41.05-0.27%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkan Çeker'den Ankara Çıkarması
Başkan Çeker'den Ankara Çıkarması

Başkan Çeker'den Ankara Çıkarması

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu Sen denetlemesini gerçekleştirdikten sonra bir dizi temaslarda bulunarak, sağlık çalışanlarının sorunlarını aktardı.

A+A-

GENEL BAŞKAN KAHVECİ BİLGİLENDİRİLDİ.

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez Denetimleri için Ankara’ya giden Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu- Sen Denetleme Kurulu üyesi Ömer Çeker, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ile Kocaeli’deki sağlık çalışanlarının sorunları ile yaptığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’de, Kocaeli şubesinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve sağlık çalışanlarının sorunlarını genel merkez düzeyinde de çözüm bulması için çalışma yaptıklarını aktardı.

1-188.jpg

ÇEKER ANKARA DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU.

Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu Başkanı İbrahim Bulut, Raportör Haydar Urfalı, üyeler Fatih Mehmet Kılıç, Mehmet Demir ve Başkan Ömer Çeker, Türkiye Kamu-Sen deki denetleme kurulu görevini ifa ettik den sonra Şube Başkanı Çeker Ankara da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

2-195.jpg

MHP GENEL SEKRETERİ BÜYÜKATAMAN’A ZİYARET.           

Denetlemenin ardından MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ı ziyaret etti. Başkan Çeker ziyarette Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, günün anısına Kurtuluş  Savaşından bir sahnenin yer aldığı tabloyu hediye etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman’da sağlıkçıların çok kutsal bir görevi yerine getirdiklerini her zaman destekçileri olmaya hazır olduklarını ifade etti.

 3-130.jpg

TBMM BAŞKAN VEKİLİ AKAR’A ZİYARET.

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, ardından TBMM Başkan vekili, Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile sendika çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunarak, Kocaeli’de yaşanan sorunlarla ilgili hazırladığı dosyayı takdim etti. Sanayinin başkenti olan Kocaeli’de hizmet veren sağlık çalışanlarının meclis çatısı altında sorunlarının çözümü için destek istedi. TBMM Başkan vekili Haydar Akar’da, sağlık çalışanlarının çok önemli hizmeti yerine getirdiklerini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

4-071.jpg

EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI AYHAN’A ZİYARET

Başkan Çeker, daha sonra Kocaeli’de uzun yıllar görev yapan, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Uğurtan Koray Ayhan’ı ziyaret ederek, kentimize dair sohbet etme imkanı buldular. Emniyet Müdür Yardımcısı Uğurtan Koray Ayhan, Çeker aracılığı ile Kocaeli’deki dostlarına selam gönderdi.

5-035.jpg
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.