PİYASALAR

  • BIST 1009889.61.78%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Başdanışman Topçu'dan Orhan Mercan paylaşımı
Başdanışman Topçu'dan Orhan Mercan paylaşımı

Başdanışman Topçu'dan Orhan Mercan paylaşımı

A+A-

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, önceki gün evinin önünde hain bir pusuyla şehit edilen Lice AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mercan ile ilgili bir mesaj paylaştı.


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden, önceki gün evinin önünde PKK'lı hainler tarafından sırtından vurularak şehit edilen AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ile ilgili paylaşımlarda bulundu. 

Başdanışman Topçu mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Ak Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan kardeşimiz Olimpos Dağı'nın piyonları, Kandil'in köpekleri tarafından kahpece şehit edildi. Orhan, 'Ben Kürt'üm ama bin yıldır ay yıldızlı al bayrağın altında yaşadığımız bu vatanın, devletin, milletin çocuğuyum' dediği için hedef oldu. O, 'Benim devletim var; Edirne'den Ardahan'a Türkiye.' dediği için şehit edildi. O, 'benim bayrağım var; dedemin de kanını almış ay yıldızlı albayrak' dediği için şehit edildi. O, 'benim milletim İslam'a bin yıl hizmetkarlık yapmış Kürt, Türkmen, Arap, Alevi, Sünnisi ile kıyamete kadar bir olacak millet-i vahidedir.' dediği için şehit edildi. Onu şehit eden Olimpos'un piyonlarının (Kandil itleri) yeri ise itlaf edildiklerinde denk düşerse cehenneme açılan çukur olacak. Şehit kardeşimizin şahsında bütün şehitlerimize Cenabı Hakk'tan rahmet, büyük Türk milletine sabr-ı cemil dilerim."

Yenikapı Haber/ Sümeyye Soylu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.