PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2429.254-0.19%
  • DOLAR32.5520.19%
  • EURO34.8810.59%
  • STERLİN40.5440.81%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başbakan Yıldırım: Türkiye asla diz çökmeyecektir
Başbakan Yıldırım: Türkiye asla diz çökmeyecektir

Başbakan Yıldırım: Türkiye asla diz çökmeyecektir

A+A-

Başbakan Yıldırım, Erzincan Şehitlerini Anma programı için cevaben gönderdiği telgrafta Türkiye'nin terör örgütleri karşısında asla diz çökmeyeceğini, mücadelesine tavizsiz devam edeceğini açıkladı.


Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Şehitlerini Anma Programı için gönderilen davete cevaben telgraf yolladı.

Telgrafında, Erzincanlılara "Aziz hemşehrilerim" diye hitap eden Yıldırım, şehitlik ve gaziliğin, şereflerin en büyüğü olduğunu belirtti.

Vatan, bayrak ve istiklal uğruna bir an bile tereddüt etmeyen kahramanların hiçbir zaman unutulmayacağını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Terör saldırılarının ülkemizin demokratik yürüyüşünü durdurmasına ve ekilmek istenen nifak tohumlarının yeşermesine izin vermeyeceğiz. Türkiye, terör örgütlerinin saldırıları karşısında asla diz çökmeyecektir. Toplumu terörize etmek isteyen örgütler ve onları azmettiren alçaklarla mücadelemiz tavizsiz olarak sürecektir. Milletimiz, insanlık düşmanı bütün teröristlerin hesaplarını dayanışma ruhuyla aşacaktır.

Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümünde şehitleri yad etmek düşüncesiyle düzenlenen bu program vesilesiyle bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.