PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2323.7140.72%
  • DOLAR32.3520.27%
  • EURO34.9490.01%
  • STERLİN40.7541.12%
  1. HABERLER

  2. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Manisa'da
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Manisa'da

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Manisa'da

A+A-

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, '28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti' başlıklı panele katılmak üzere Manisa'ya geldi.


Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti" paneline katılmak üzere geldiği Manisa Kültür Merkezi'nde çiçeklerle karşılandı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'u karşılayanlar arasında geçen yıl evlerine konuk olduğunu gösteren fotoğrafı sosyal medyada paylaştığı için Manisa Su ve Kanalizasyon İşleri'ndeki (MASKİ) görevine son verilen Remziye Kavukçu ile eşi Ercan Kavukçu da vardı.

Gazetecilere açıklama yapan Ercan Kavukçu, geçen yıl Mesir Macunu Festivali sırasında Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'u evlerine çay içmeye davet ettiklerini hatırlattı.

Kavukçu, "Sayın Başbakan Yardımcımız da bizi kırmadılar ve evimize kadar gelip çayımızı içtiler. Ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ'de çalışan eşim elim bir şekilde işten çıkartıldı. Ardından Sayın Kurtulmuş bize çok yardımcı oldu. Onun yardımları sayesinde işe başladı." diye konuştu.

İşten çıkarılan Remziye Kavukçu ise Numan Kurtulmuş sayesinde işe başladığını ve teşekkür etmek istediklerini söyledi.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.