PİYASALAR

  • BIST 1009028.092.51%
  • ALTIN2295.1720.85%
  • DOLAR32.3270.23%
  • EURO35.047-0.18%
  • STERLİN40.9880.39%
  1. HABERLER

  2. Bakan Tüfenkçi, gazetecilerle buluşmasında anayasa değişikliğine ilişkin konuştu
Bakan Tüfenkçi,  gazetecilerle buluşmasında anayasa değişikliğine ilişkin konuştu

Bakan Tüfenkçi, gazetecilerle buluşmasında anayasa değişikliğine ilişkin konuştu

A+A-

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, gazetecilerle kahvaltı buluşmasında anayasa değişiklik teklifine ilişkin de açıklama yaptı.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya'da gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Yoğun geçen bir Meclis çalışmasını gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Tüfenkci, Türkiye'nin yarınlarında çok önemli olan anayasa değişikliği teklifini kabul ettiklerini aktardı.

Tüfenkci, anayasa değişikliği teklifini milletin huzuruna getirme aşamasında bulunduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İnşallah Cumhurbaşkanımız imzaladıktan sonra artık söz ve karar milletin olacak. Millet, o kadar engellemelere rağmen 'milletin önüne gelmesin' diye çaba gösterenlerle değişiklik 'milletin önüne gelsin' diye çaba gösterenleri ibretle izledi ve kararını da nihayetinde inşallah verecek. Tabii ki anayasa değişikliği özellikle Türkiye'nin içerisinde bulunduğu coğrafyada jeopolitik konumu da dikkate alındığında Türkiye'nin geleceği noktasında önemli bir değişiklik. Bu değişiklikle beraber güçlü Türkiye, güçlü yürütme ve güçlü iktidarlarla bu coğrafyanın yönetileceği ve bu coğrafyada var olacağını artık 7'den 70'e herkes anladı. Etrafımıza, Suriye'ye, Irak'a, Yunanistan'a baktığımızda, bu coğrafyada mutlaka tek başına ve güçlü iktidarlar, hızlı, etkin ve sürdürülebilir kararlar alabilen iktidarların bu milletleri bir ve beraber ayakta tuttuğunu görürüz."

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.