PİYASALAR

  • BIST 1009722.090%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Bakan Akar komutanları ile KKTC'ye çıkarma!
Bakan Akar komutanları ile KKTC'ye çıkarma!

Bakan Akar komutanları ile KKTC'ye çıkarma!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde bulunduğu kuvvet komutanlarıyla KKTC'ye gittiler. Akar ve bulunduğu heyet Şehit Cengiz Topel Anıtı açılış töreni ve Erenköy Direnişi ve Şehitlerini Anma Törenlerine katılmak için KKTC'ye geldi.

A+A-

Akar ve yanındaki heyeti, Ercan Havalimanı’nda KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım heyetini karşıladı.

Akar ve yanındaki heyet, yenilenen Şehit Cengiz Topel Anıtı'nın açılış törenine ve 8 Ağustos şanlı Erenköy Direnişi ve Erenköy Şehitlerini Anma Töreni'ne katılacak, daha sonra KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın ve KKTC'nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fazıl Küçük'ün anıt kabirlerini ziyaret edecek. 

Akar ve yanındaki heyet öğleden sonra ise resmi ziyaretlerde bulunacak ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yanında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal eşlik ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.