PİYASALAR

  • BIST 1009783.40.63%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Bağlar ilçesinde 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Bağlar ilçesinde 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Bağlar ilçesinde 1 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Polisin teslim ol çağrılarına durmayarak kaçan daha sonra ateşle karşılık veren Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde  bir PKK'lı terörist çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi.

A+A-

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Sento Caddesi eski havalimanı kavşağı civarında terör örgütü PKK üyesi bir apartmanın en üst katında bulunan evde saklandığı ihbarını değerlendiren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Özel Hareket polislerince eve operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda polislerin teslim ol çağrılarına ateşle karşılık veren terörist çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi. Bir özel harekat polisi ise yaralandı.

Etkisiz hale getirilen teröristin, örgütün kırsal alandan gelerek şehirde faaliyet yürüttüğü tespit edilen Mücahit Yılmaz olduğu belirlendi. Teröristin kaldığı evde yapılan aramada, başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik, silah, mühimmat ve çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

Yaralanan polis hastaneye kaldırıldı.

PKK üyesi bulunduğu apartmanın Ev sahipleri karı koca ekiplerce gözaltına alınırken, bölgedeki güvenlik önlemi artırıldığı bildirlidi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.