PİYASALAR

  • BIST 1009716.770%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Azerbaycan'ın operasyonları sonrası büyük kaçış başladı!
Azerbaycan'ın operasyonları sonrası büyük kaçış başladı!

Azerbaycan'ın operasyonları sonrası büyük kaçış başladı!

Ermenistan tarafından düzenlenen saldırılar sonrası Azerbaycan'ın karşı operasyonlarıyla ne yapacağını şaşıran Ermeni ordusunda kaçışlar başladı. Son dakika alınan bilgilere göre Azerbaycan'ın başlattığı karşı harekat sonucu, Ermeni sivillerin ve bozguna uğrayan askerlerin Dağlık Karabağ'ı terk etmeye başladıkları ifade edildi.

A+A-

Azerbaycan ordusu, 6 gündür devam eden sıcak çatışmalar sonrası Ermenistan'ın işgali altındaki Karabağ'a yoğun bombardımana başlaması sonrası bölgeden kaçışlar başladı. 

"BURADA YAŞAMAK İMKANSIZ"

Karabağ'da provokasyon ve saldırılara karşılık veren Azerbaycan, Ermenistan ordusuna büyük darbeler vurarak bölgedeki denklemi değiştirmeye devam ediyor. Dağlık Karabağ'da Mardakert bölgesinde yaşayan Ermeni asıllı bir kadın, "Durumumuz çok kötü. Burada yaşamak imkansız. Her şey yerle bir oldu." ifadelerini kullandı. 

ERMENİ ASKERİLERİ DE MEVZİLERDEN KAÇIYOR

Öte yandan, ağır darbeler yiyen Ermenistan Ordusu'nda tam bir bozgun havası yaşanıyor. Azerbaycan Ordusu karşısında tutunamayan birlikler, mevzilerini terk ederek Ermenistan'a doğru kaçtığı ifade edildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.