PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aykut Kocaman'dan Beşiktaş derbisi öncesinde açıklama
Aykut Kocaman'dan Beşiktaş derbisi öncesinde açıklama

Aykut Kocaman'dan Beşiktaş derbisi öncesinde açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bugün 20:30'da oynanması gereken ve Beşiktaş'ın çıkmama kararı aldığı maç öncesinde açıklamalar yaptı. Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın sahaya çıkmamasıyla ilgili olarak konuşurken "Turu böyle geçeceğime elenmeyi tercih ederdim" ifadelerini kullandı.

A+A-

Aykut Kocaman yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Güçlü bir karar bu söylemek lazım. Bir büyük takımın sahaya çıkmayacağını söylemesi ve gerçekleşmesi kolay değil. Tamamen bunun üzerine inşa ettiğim bir düşünceydim, yanıldım. Gelmediler. Hakem henüz kararını vermedi, herhalde bir yarım saat daha bekleyeceğiz. Turu bu şekilde geçmenin benim açımdan hiçbir sevindirici tarafı yok. Her iki tarafın da kendince haklı olduğu taraflar bulunduğunu da söylemem lazım. Tura yakın taraf olarak biz görünüyorduk. Turu böyle geçeceğime elenmeyi tercih ederim"

"Sahada doğduğuna göre her şey, sahada hak aramak daha doğru olurdu. Biz sahadaki şartlarımızı zorlaya zorlaya devam ettirmeye gayret ediyoruz. Sahada kendi yapabileceğimiz bazı şeylerin üstesinden gelip, performansımızı biraz daha yukarı çıkardık. Ama bizim dışımızdaki konularda hiçbir değişiklik olmadı. Giresun maçından sonra söylediklerimin arkasındayım. Şampiyonluk şansımız tamamen rakiplerin alacağı sonuçlara bağlı."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.