PİYASALAR

  • BIST 1009645.020%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Amerikan medyası F-35 kararından memnun değil! "Türkiye tehditlere pabuç bırakmadı"
Amerikan medyası F-35 kararından memnun değil!  "Türkiye tehditlere pabuç bırakmadı"

Amerikan medyası F-35 kararından memnun değil! "Türkiye tehditlere pabuç bırakmadı"

F-35 kararından sonra İstanbul'dan canlı yayın yapan CNN, Türkiye'ye Rus uçaklarının inmeye devam ettiğini bildirdi. F-35 jetlerinin satışı için Türkiye’nin parasını dahi ödediği  S-400 teslimatlarının başlamasıyla birlikte Beyaz Saray tarafından dikkatle izlendi.

A+A-

ABD’de bulunan F-35 eğitim programındaki Türk pilotların Pentagon tarafından yapılan açıklamada,  31 Temmuz'a kadar ülkeden ayrılacağı açıklandı.

"TÜRKİYE TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKMADI"
Amerikan medyasının gündemine oturan bu iptal kararı, ülkenin yayın organları tarafından da eleştiri okların hedefi oldu.

CNN’in televizyon kanalının gündeminde, Pentagon tarafından açıklanan F-35 jetlerinin satışının iptalinin, Trump tarafından memnuniyetsizlikle karşılanması vardı. Kararın altındaki nedenleri inceleyen CNN, Türkiye'nin program dışında bırakılması nedeniyle en az 600 milyon dolar zarar edileceğini de dile getirdi.

 

 

"ANKARA'YA ART ARDA KARGO UÇAKLARI İNİYOR"
CNN muhabiri, Trump’ın "bu karardan hiç memnun olmadığını" ve "ABD’yi milyonlarca dolarlık zarara uğratacak bu kararın Türkiye için de bir haksızlık olduğunu" söylediğini altını çizdi.

Rusya'dan alınan S-400 teslimatı uçaklarının, art arda  Ankara'daki Mürted Hava Üssü'ne indiğini belirten muhabir, Türklerin her şeye rağmen kararlarından geri dönmediğini aktardı.

"ANKARA'YA ART ARDA KARGO UÇAKLARI İNİYOR"
Bunun yanı sıra CNN muhabiri, Trump’ın "bu karardan hiç memnun olmadığını" ve "ABD’yi milyonlarca dolarlık zarara uğratacak bu kararın Türkiye için de bir haksızlık olduğunu" söylediğini altını çizdi.

Rusya'dan alınan S-400 teslimatı uçaklarının, art arda  Ankara'daki Mürted Hava Üssü'ne indiğini belirten muhabir, Türklerin her şeye rağmen kararlarından geri dönmediğini aktardı.

iccfokig.jpg

Türkiye’nin geri adım atmadığını tekrar eden muhabir "Türkiye tehditlere pabuç bırakmadı" yorumunda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.