PİYASALAR

  • BIST 1008718.110%
  • ALTIN2239.872-0.2%
  • DOLAR32.3230.06%
  • EURO35.142-0.12%
  • STERLİN41.123-0.1%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Altınordu dış transferde ilk anlaşmasını bitirdi!
Altınordu dış transferde ilk anlaşmasını bitirdi!

Altınordu dış transferde ilk anlaşmasını bitirdi!

Altınordu dış transferde ilk anlaşmayı Gençlerbirliği'nden sol kanat Engin Bekdemir'e attırdı.

A+A-

27 yaşındaki gurbetçi futbolcu İzmir ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sakatlığı nedeniyle önceki sezon hiç oynamayan, geçen sezon Gençlerbirliği'nin U21 takımında sadece 3 maçta görev alan tecrübeli oyuncunun sağlık kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmadığı öğrenildi.

10 numara pozisyonunda ve sağ kanatta da görev alabilen Engin, kariyerinde Süper Lig'de 70 müsabakada forma giyip 7 gol attı.Altınordu'da ilk imzayı Engin attı

Belçika doğumlu Engin, futbola PSV Eindhoven altyapısında başladı. Porto altyapısında oynadıktan sonra Türkiye kariyerine Kayserispor'da başlayan Engin, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor ve Osmanlıspor kulüplerinde de top koşturdu.

"Altınordu'da yeniden doğacağım" diyen orta saha oyuncusu, "Bu ailenin bir parçası olacağım için çok mutluyum. Altınordu sadece ülkemizde değil, Avrupa’da da dikkatle izlenen örnek bir yapıya sahip" şeklinde konuştu.

Sahaya iniyor

Altınordu 2019-2020 sezonu hazırlıklarına 5 Temmuz Cuma günü başlayacak. Kırmızı-lacivertli takım, saat 12.00'de Kuşadası'ndaki Beytullah Baliç Yerleşkesi’nde toplanacak. İzmir ekibi saat 17.30'da başkan Seyit Mehmet Özkan ile bir araya geldikten sonra antrenman için Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'ne geçecek.

Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi'nden (ALFA) Polat Abay ile de 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı. Böylelikle yeni sezon öncesi profesyonel yapılan oyuncu sayısı 18'e yükseldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.