PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir?
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir?

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir?

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu merak ediliyor. Şarkıcı Demet Akalın'la birlikte sunduğu programla gündeme gelen Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüse yakalanmıştı. Covid-19 sebebiyle hastaneye kaldırılan Selçuk Tektaş magazin gündeminin en çok konuşulan ismi oldu. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

A+A-

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Uğur Tektaş sosyal medyanın gündeminde. Hastanede koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınan Selçuk Tektaş'ın hayatı ve sağlık durumuna dair her şey merak ediliyor...

SELÇUK TEKTAŞ KİMDİR?

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş 12 Mayıs 1980 doğumludur. Geçtiğimiz günlerde 39. yaşını kutlayan Selçuk Tektaş evlidir ve iki kız babasıdır.

2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş şarkıcı Alişan'ın menajerliğini yapmaktadır.

SELÇUK TEKTAŞ'IN SAĞLIK DURUMU

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan ve kaldırıldığı hastanede entübe edilen Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş için hastanedeki bekleyiş devam ediyor.

Kardeşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Alişan, "İnanın konuşabilecek durumda değilim. Durumu çok kritik. Dua istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.