PİYASALAR

  • BIST 1009767.760.47%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. KADIN

  3. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ olacak
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ olacak

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ olacak

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin'in yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından, aday arayışına giren Genel Merkez, kararını verdi.  Ankara'da süren görüşmelerin ardından, İl Kadın Kolları Başkanlığı koltuğu AK Parti Bayraklı Kadın Kolları İlçe Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'a emanet edildi. Büyükdağ, nisan ayı sonunda yapılacak olan kongrenin ardından görevi resmen devralacak.

A+A-

Ankara'da yapılan görüşmelerin ardından AK Parti Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'ın, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkan adayı olduğu açıklandı. İl Başkanı Gözde Keskin ile birlikte Ankara'ya giden Büyükdağ'a, nisan ayı sonunda yapılacak olan kongrede İl Kadın Kolları Başkan adayı olacağı söylendi. Karardan dolayı mutlu olduğunu belirten Büyükdağ, "Partimizin, genel merkezimizin bizi aday göstermesi, çok onur verici. Görev bize nasip oldu. Bizde görevler gelip geçicidir. Kim olursa olsun davamızda aynı şekilde koşmaya devam edeceğiz. Kadınlarımızın desteğini almak gurur verici. İnşallah başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.


Genel Merkezin, kendilerinden İzmir'in başarısı için ellerinden geleni yapmalarını istediğini aktaran Dilek Yıldız Büyükdağ, şunları söyledi:

"Biz de bunun sözünü verdik. İzmir'deki başarımız için çalışmalarımıza yarından itibaren başlayacağız. Nisan ayı sonunda kadın kolları il kongresini yapacağız. Daha sonra saha çalışmalarına başlayacağız."

İl Başkanı Gözde Keskin ise Büyükdağ'a başarılar diledi. Tüm adaylarla birlikte Ankara'ya gittiğini kaydeden Keskin, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

 


Ajanslar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.