PİYASALAR

  • BIST 1009524.590%
  • ALTIN2517.931.37%
  • DOLAR32.5970.17%
  • EURO34.6110.15%
  • STERLİN40.2650.38%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 2019'da burcum ne (hangi burcum) diyorsanız; burçlar ve özellikleri ile burç tarihleri...
2019'da burcum ne (hangi burcum) diyorsanız; burçlar ve özellikleri ile burç tarihleri...

2019'da burcum ne (hangi burcum) diyorsanız; burçlar ve özellikleri ile burç tarihleri...

Hangi burç olduğunu merak ediyor musun? Hangi burçtan olduğunu merak edenler için öncelikle tüm burçların tarihlerini, 2019'e ait özellikleri ile birlikte bu içeriğimiz de bir araya getirdik. İşte burcunu merak edenler için burçların tarihleri ve hemen ardından merak edilen özellikleri sizlerle...

A+A-

Burçlar ve Tarihleri 
Kova Burcu: 22 Ocak – 19 Şubat
Balık Burcu: 20 Şubat – 20 Mart
Koç Burcu: 21 Mart – 20 Nisan
Boğa Burcu: 21 Nisan – 21 Mayıs
İkizler Burcu: 22 Mayıs – 22 Haziran
Yengeç Burcu: 23 Haziran – 22 Temmuz
Aslan Burcu: 23 Temmuz – 22 Ağustos
Başak Burcu: 23 Ağustos – 22 Eylül
Terazi Burcu: 23 Eylül – 22 Ekim
Akrep Burcu: 23 Ekim – 21 Kasım
Yay Burcu: 22 Kasım – 21 Aralık
Oğlak Burcu: 22 Aralık – 21 Ocak,

Burçların Özellikleri (2019)
Burcunuzun özelliklerini merak edenler için burçların özelliklerini cümleler halinde sizlere aktarıyoruz. Daha detaylı özellikler için Mahmure'nin burçlar sayfasına gidebilirsiniz.

 

Kova Burcu Özellikleri
Kova burcunda zeka ve kavrama özellikleri, entelektüel sezgi belirgindir. Tarafsız ve objektif olması, yüksek düşünce kapasitesi, icat kabiliyeti ve fikirlerle dolu olması, kavrama yeteneği yüksektir. Fiziksel olarak sürekli hareket halindedir. Kafası genellikle organizasyona yöneliktir. Matematik ve bilimsel uğraşları bile başkaları üzerinde geniş etkiler yapar.

 

Balık Burcu Özellikleri
Balık son derece hassas bir burçtur. Balık insanı dış alemi, duyguları sayesinde hemen algılar. Buna kendi hisliliğini de ekleyince balık insanının aşağı yukarı tamamıyla duygulardan oluşmuş olduğu da anlaşılır. Balık insanı, üzülmemek için çevreye uyar. Dolayısı ile de kendi düşüncelerinden vazgeçer. Bunu yapmadığı zamanlar balık tipi büyük karamsarlığa kapılabilir. 

 

Koç Burcu Özellikleri
Koç burcu yeni başlangıçları ve doğumu temsil eder. Koç insanı doğal, içgüdüsel, taze saf ve hayattan zevk alan bir yapıdadır. Çekingenlik duygusu ona yabancıdır. Koç burcunun başlıca niteliği, her zaman kesin olmasa da olumlu bir zeka düzeyi ve yüksek beyin kapasitesi göstermesidir. Koç insanı anlık tepkiler gösterir, bütün cesareti, enerji ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır. 

 

Boğa Burcu Özellikleri
Boğa umudun burcudur. Boğasız bir burçlar kuşağı düşünülemez. Sabırlı, sorumluluk sahibi boğa burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Boğa insanı ruhsal varlığına olduğu kadar maddesel varlığına da bağlıdır. Dış görünüşü ile sakin ve tepkisiz görünen boğa insanı kışkırtıldığında kızgın bir boğa gibi saldırıya geçer. Eyleme geçmekte ağır kanlı fakat kızgınlıkta zaptedilmesi güç bir mizaç sayılır. Boğaların

 

İkizler Burcu Özellikleri
İkizler kişiliği her işe yatkın çift karakterli bir kişiliktir. Çabuk düşünürler, çabuk hareket ederler. Bir an neşeli bir an mutlu olabilirler ve başkaları onları anlamakta zorluk çeker. Bu burcu kapsayan özellik iletişime öncülük yanında akıl ve zeka ile değişim sayılabilir. İletişimden anlaşılan konuşmak ve öğrenmek sanatıdır.

 

Yengeç Burcu Özellikleri
Siz sevgili yengeçler biraz çelişkili bir yapıdasınız. Gülmeyi seversiniz, mizah duygunuz güçlü, arkadaş canlısı, sempatik, yardımsever bir yoldaşsınız. Sizi yüzeysel olarak tanıyan biri, zaman zaman melankolik bir ruh haliyle acı çektiğinizi düşünebilir. Duygusallık en başlıca özelliğiniz. Başkalarına karşı anlayışlı davranmak ve itina göstermek de dışa vuran belirgin özelliklerinizden.

(Daha fazlası için yengeç burcu özellikleri sayfasına gidebilirsiniz.)

Aslan Burcu Özellikleri
Aslan, kişiliğinde canlılığı,yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri , sıcaklığı , sağlam ve sakin görüntüsü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapısı vardır ve son derece sıcak kalplidir. Genellikle doğru olan öğütlerini severek paylaşır, birisinin bunu isteyip istemediği önemsizdir. Tamamen iyi yüreklilikle buna teşebbüs eder, ama bazen bu öğütler , bazılarına fazla gelebilir ve bu yönü ile sevilmeyebilir. Aslanın yapısı herkese hoş gelmez.


 
Başak Burcu Özellikleri
Başak huzur ve güven kaynağıdır. Başak duygusal anlamda nadiren tepki göstermesi nedeniyle diğer kişilere soğuk gözükebilir. Bunun nedeni şüpheci oluşları nedeniyledir. Bir yardımsever, alçakgönüllü, titiz ve takımın yetenekli elemanı olarak çok yükseklere tırmanabilir. Her şeyin dosdoğru ve kurallarına uygun yapılmasını istediklerinden duygusal insanlarla pek bağdaşamazlar. Sağlık ve temizlik kavramlarına aşırı düşkün olurlar. Kusursuz bir insan aradıklarından çok zor evlenirler. Maddesel şeylere düşkündürler.

 

Terazi Burcu Özellikleri
Terazi insanı sezgisel olarak adalet için çabalar. Bir çelişkiden kurtulup diğerine düşmesi, terazinin prensibini temsil etmesinden ileri gelir. Denge ancak kefelerin salınması durduğunda oluşur. Terazi tavrı, tarafsızlığa meyilli, aşırılıktan kaçan ve bir konunun her iki yönünü de dikkate almaya yöneliktir. Soyut idealleri iyi organize edebilir ki bu da entelektüel tarafını gösterir. Başkaları için anlaşılması kolay olmayan konular terazi için çözümlüdür.


 
Akrep Burcu Özellikleri
Bazı yönlerden akrep aykırı bir kişiliktir. Diğer su grupları uysallık gösterdikleri halde akrepler ateşli ve saldırgan olurlar. Kendilerine meydan okunduğunda saldırıya geçerler. Kıskançlık, dikkafalılık, kincilik, kuşkuculuk en olumsuz taraflarıdır. Yaşam ve ölüm üzerinde düşünmek onlara ilginç gelir. Güneşin akrep burcunda olması olumlu bir görünüm sayılmaz. Özellikle doğum haritanızda güneş 6. eve düşmüş ise sağlık sorunları görülür. Yüksek ateş ve dolaşım bozukluklarının göstergesidir.

 

Yay Burcu Özellikleri
Yay, hayatı kimsenin sevmediği kadar sever ve gayretle ona kendi damgasını vurmaya çalışır. Orta karar başarılar ve geleneksel düşünüş ona göre dehşet vericidir. Onun ihtiyacı , iyi bir yaşam ve yeni düşüncelerdir. Yay insanları iyimser, canlı, atılgan, zeki ve rollerinden çok emindirler. Cesaretlerini kanıtlayabilecekleri her fırsatı değerlendirirler ve kendilerine yararlı olacaklarını düşündükleri insanlarla ilişki kurarlar.

 

Oğlak Burcu Özellikleri
Oğlak burcu geleneksel olarak, becerikli ve güvenilirdir. Sağduyu, disiplin, yargı yeteneği ve verimlilik,kendini kontrol etmek,basiret ve adalet duygusu olumlu taraflarıdır.yüksek amaçlar için kendini feda edebilir.sahte ve yapmacık bir idealizm veya romantik bir kahramanlık oğlaklarda bulunmaz. Geleneksel değerlere bağlılık ve bunları korumakla bütünleşir. Mizacında otorite sağlamaya ve uymaya bir meyil vardir. Zihin işlevleri ağır olabilir fakat, ayni zamanda mahir ve cesaretlidir.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.