PİYASALAR

  • BIST 10010288.150.11%
  • ALTIN2398.4820.35%
  • DOLAR32.24-0.23%
  • EURO34.695-0.22%
  • STERLİN40.3860.08%
  1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Yazar Erkan Hacıfazlıoğlu, Hun Türklerini anlattı
Yazar Erkan Hacıfazlıoğlu, Hun Türklerini anlattı

Yazar Erkan Hacıfazlıoğlu, Hun Türklerini anlattı

Yazar Erkan Hacıfazlıoğlu, katıldığı televizyon programında eski Türk toplumunun yaşansıtısandan bahsetti.

A+A-

Asya Türk-Hun İmparatorluğu ve Avrupa Türk-Hun İmparatorluğu kitaplarını kaleme alan yazar Erkan Hacıfazlıoğlu, Bengütürk TV'de katıldığı programda, Ermenilerin yalanlarla Türkiye'nin üzerine gelmeye çalıştıklarını söyledi.

Bengütürk TV'de programa katılan Yazar Erkan Hacıfazlıoğlu Ermenilerin yalanlarlarla dünyayı kandırmaya çalıştığını belirterek, "Arşivler açılsın, gelsinler baksınlar öyle bir şey yok." açıklamasında bulundu. Fazlıoğlu, "Türkiye'nin olduğu yerde huzur var, güvenlik var." dedi.

Amerika'da 1800 yılında çiçek virüsü taşıyan battaniyelerin kasti olarak kızılderililere verildiğini söyleyen Fazlıoğlu, Amerika'da bilerek bir katliam yapıldığını belirtti.

Erken dönem Türk tarihi üzerine araştırmalarıyla tanınan yazar Hacıfazlıoğlu,"Türkler her zaman asker millet olmuştur, vatan kavramına sahiptirler, bir Türk'ün kendini ispatlaması gerek isim alırken bile, bir başarı sağlanması şarttır. Bu gelenek bugün de devam ediyor." dedi.

Hacıfazlıoğlu, Bizans kaynaklarında Hunların geniş bir yer tuttuğunu belirterek, " Avrupa Hun Türkleri lideri Atilla'nın savaşmadan bile birçok şehir kazandı. Bu Türklerde bir savaş taktiğidir." dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler