PİYASALAR

  • BIST 1009008.052.29%
  • ALTIN2278.0040.1%
  • DOLAR32.3110.17%
  • EURO35.047-0.15%
  • STERLİN40.9140.22%
  1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Vizyona Girecek Olan Yeni Filmler
Vizyona Girecek Olan Yeni Filmler

Vizyona Girecek Olan Yeni Filmler

Hangi filmler vizyonda?

A+A-

2886076.jpg-cx_160_213_x-b_1_d6d6d6-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg


Vizyon tarihi 22 Haziran 2018 
Yönetmen Cody Calahan
Oyuncular: Michelle Mylett, Stephen Bogaert, Josette Halpert 
Tür Korku, Gerilim
Ülke Kanada

Özet

Sam bebeğini dünyaya getirmenin heyecanını yaşarken bir anda her şey adeta kabusa dönmüştür. Bebeği kaçırılmıştır ve Sam bununla ilgili hiçbir şey bilmemektedir. Acılı anne aradan yıllar geçse de bebeğini aramaktan vazgeçmez. The Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilince Sam bebeğini sitede aramaya başlar. Bu sırada genç bir kız olan Bean ile arkadaş olan Sam, Redroom Virüs’üne çare bulmaya çalışan bir tesiste yakalanır. Tesise kitlenen Sam burada işkence görmeye başlar. Sam’in yapması gereken çok önemli bir iş vardır. Genç kadının Redroom sitesindeki güncelleme tamamlanmadan tesisten kaçıp, saldırının son aşamaya geçmesini önlemesi gerekmektedir. 

 

kkk.jpg

 

Yeniden vizyona giriş tarihi: 22 Haziran 2018 
Vizyon tarihi 15 Mart 2018 
Yönetmen Hakan Algül
Oyuncular: Şahin Irmak, İrem Sak, Emre Karayel 
Tür Komedi
Ülke Türkiye

Özet 

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitmez. İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır!... 
 

xxxx.jpg

 

Vizyon tarihi 22 Haziran 2018
Yönetmen Vecihi Ener
Oyuncular: Cesur Doğan, Mehtap Yılmaz, Senem Kuyucuoğlu 
Tür Komedi
Ülke Türkiye
 
Özet 

Mardinli bir ailenin oğlu olan Haydar, Aydın’da bir belediyede anonsçu olarak çalışır. Haydar’ın en büyük arzusu iki yakın arkadaşı ile birlikte film çekmektir. Fakat grup bu konuda pek de yetenekli olmadığı için filmlerini çekemezler. Ekip hayallerinin suya düştüğünü düşünürken beklenmedik şeyler yaşanmaya başlar. Bahar ve Nazlı ilçeye konser vermeye gelmiştir. Konseri dinlemeye giden Haydar bu sırada Bahar ile tanışır. Haydar, genç kadınla yeni tanıştığını düşünmektedir. Fakat gerçekler hiç de öyle değildir. Bahar, aslında Haydar’ın asker arkadaşı Bahadır’ın ta kendisidir.

 

aaaaa.jpg

 

Vizyon tarihi 22 Haziran 2018 
Yönetmen Victor Azeev
Oyuncular: Belirsiz
Tür Animasyon
Ülke Rusya


Özet 

Bobi düzenli bir hayat sürmeyi seven bir kunduzdur. Hayatı kontrolü altında rutin bir şekilde ilerlemektedir. Ta ki bir gece Max ile tanışana kadar. Max macera tutkunu olan bir kedidir. Max, bir gece gökyüzünde bir cisim keşfeder ve kısa süreden bunun bir uzay gemisi olduğunu anlar. Uzaylılar dünyalarına gelmiştir. Bob ve Max’in artık önemli bir görevi vardır; uzaylıları gezegenlerini göndermek. Fakat bu sandıkları kadar kolay olmayacaktır. İkili bu zorlu görevde ormandaki diğer arkadaşlarında da yardım alarak büyük bir maceraya atılır.
 

wdedfdgfnhjjmk.jpg

 

Vizyon tarihi 22 Haziran 2018 
Yönetmen Onur Öğden
Oyuncular: İzel Çeliköz, Metin Keçeci, Esin Civangil 
Tür Dram
Ülke Türkiye
 
Özet 

Köy ağası olan Bayram’ın üç çocuğu vardır. Kardeşlerden Ferit ve Feriz birbirleriyle sürekli didişir. Evin kızı Ferda ise istemese de Feriz’in yakın arkadaşı Ali ile evlendirilir. Ferit ve Feriz’in arasındaki çekişme köye gelen öğretmenden sonra iyice kızışır. Öğretmen Gamze ile Ferit’in ilişkisi kısa sürede evlilikle taçlanmıştır.Kısa bir süre sonra Gamze’nin akıl sağlığı ile ilgili sorunların ortaya çıkması tüm aileyi etkiler.

 

lkklk.jpg

 

Vizyon tarihi 22 Haziran 2018 
Yönetmen Mark Cullen
Oyuncular: Bruce Willis, Jason Momoa, Famke Janssen 
Tür Aksiyon, Komedi
Ülke ABD

Özet

Steve Ford, Los Angeles'ta özel dedektiflik yapmaktadır. Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınınca, Steve özel ve profesyonel dünyası arasında çatışma yaşar. Köpeğini geri almaya kararlı olan Steve, bunun için çetenin lideri olan Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spider, Buddy’yi geri verme karşılığında Steve’den bir evrak çantası dolusu uyuşturucuyu çalmasını ister. Köpeğini kurtarmak için görevi mecburen kabul eden Steve, en yakın arkadaşı Dave ile birlikte zorlu bir maceraya atılır.

 

ededsedsxed.jpg

 

Vizyon tarihi 22 Haziran 2018 
Yönetmen Mehmet Ali Konar
Oyuncular: Civan Güney Tunç, Bilal Bulut, Orhan Alıcı
Tür Dram
Ülke Türkiye


Özet

Mirza’nın hayatında hiçbir şey yolunda gitmemektedir. 90’ların siyasi olaylarının yarattığı kargaşanın mağduru olmaktan kendisini kurtaramaz. Üstelik annesinin ölümünden sonra her şey daha da kötüleşir. Kabuğuna çekilip iyice bunalıma giren Mirza, gördüğü kötü rüyalarla boğuşmaya başlar. Mirza’nın buhran içerisindeki hayatı, Mir Ahmed’in evlerine bir süreliğine misafir olarak gelmesiyle bambaşka bir hal alır.

 

vgfcvc.jpg

 

Yeniden vizyona giriş tarihi: 22 Haziran 2018 
Vizyon tarihi 20 Ekim 2017 
Yönetmen Advait Chandan
Oyuncular: Zaira Wasim, Aamir Khan, Meher Vij 
Tür Macera, Komedi
Ülke Hindistan

Özet

Genç bir kız olan Insu'nun tek hayali şarkıcı olmaktır. Fakat bir gün katı bir adam olan babası Insu’nun gitarını bulunca ve bulduğu gibi o gitari kırıp şarkı söylemesini yasaklayınca genç kızın tüm hayalleri suya düşer… Ta ki Shakti Kumar adlı ünlü bir müzik yapımcısıyla tanışana kadar. Insu, güzel sesini tüm dünyaya duyurmak ve şarkıcı olma hayallerine ulaşmak için hayatının en önemli macerasına çıkacaktır.

 

edrfgfdew.jpg

 

Vizyon tarihi 22 Haziran 2018 
Yönetmen Fritz Bohm
Oyuncular: Liv Tyler, Brad Dourif, Bel Powley 
Tür Fantastik, Dram
Ülke ABD, Almanya, İsveç, Ukrayna
 

Özet

Film, genç bir kızın büyüme hikayesi ile kurt adam efsanesini birleştiriyor ve ortaya korkutucu bir deneme çıkartıyor. Anna, dünyaya geldiğinden beri 'Baba' olarak bildiği bir adam tarafından toplumdan uzak bir şekilde büyütülmüştür ve bu adam, Anna'nın kökeniyle ilgili gerçeği ondan saklamak için elinden gelen her şeyi yapmıştır. Anna, polis memuru Ellen’ın koruması altında gerçek dünyaya adım attığında, çok geçmeden genç kızın sıradanlıktan çok uzak olduğu anlaşılacaktır. Normal hayata alışmakta zorlanan Anna, bir yandan içinde artmakta olan kana susamışlık hissiyle savaşırken, bir yandan da kendini vahşi doğaya çekilirken bulur.

 

werfgvfdsw.jpg

 


Yeniden vizyona giriş tarihi: 22 Haziran 2018
Vizyon tarihi 9 Kasım 2017
Yönetmen Ulaş Cihan Şimşek
Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Hakan Bilgin 
Tür Komedi
Ülke Türkiye

Öze

Türkiye’de zor duruma düşmüş bir aile, kendilerine Azerbaycan’dan kalan miras için kalkar, Bakü’ye gider. Azeri ve Türk aile, mirası alabilmek için onlara verilen listedeki maddeleri birlikte yapmak zorundadır. Türk oyuncular ve Azerbaycan’ın en iyi oyuncuları Ferda Amin, İslam Mehreliyev’in de yer aldığı macera başlar. Ama gel gör ki iki aile birbiriyle bir türlü anlaşamaz. İstanbul’un tarihi semtlerinde başlayıp, Azerbaycan’ın benzersiz şehri Bakü sokaklarına uzanan bu macerada, bizi bol kahkaha, aksiyon, dram ve aşk bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.